UNDREDE DU DIG? Derfor blev Malene ikke tilbudt en rose på daten

Hvis du som seer af ‘Bachelor’ har undret dig over, at Malene ikke blev tilbudt en rose på daten, så er her en god forklaring.

Af Rikke Lynge - 3. juni 2021 kl. 20:56

I ugens afsnit af ‘Bachelor’ tilbyder Casper Berthelsen først en rose til Sidse og senere til Bolette, som han hver var på date med alene i ugen. Men i dagens afsnit er Casper også på alenedate med Malene, men hun bliver ikke tilbudt en rose.

– Normalt styrer jeg selv, hvem der skal have en rose, og hvem der ikke skal have en rose. Når jeg er på date, så spørger tilrettelæggeren, der er med på dagen, om jeg har lyst til at give en rose, men det spørgsmål fik jeg ikke på daten med Malene, fortæller Casper til Realityportalen og fortsætter:

– Fordi jeg havde været på to alenedates tidligere på ugen, hvor jeg allerede havde uddelt en rose til hver, så var der ikke var mulighed for at give en rose på daten med Malene, da det også var en ekstra date, de (produktionen red.) lige havde puttet ind.

LÆS OGSÅ: Efter fire års kendskab: Derfor blev Maya fravalgt i ‘Bachelor’

Casper på date med Bolette (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Ifølge Casper vil det programmæssigt ikke fungere, hvis han giver for mange roser ud inden en roseceremoni.

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Paradise’-dates tager voldsom drejning

Sådan vælges antallet af roser

Til dagens roseceremoni har Casper i alt 12 roser, der skal uddeles, og det er helt op til ham at vælge, hvem der skal have dem, men det er ikke ham selv, der vælger, hvor mange roser der skal gives væk.

– Produktionen har styr på, hvor mange programmer der er, hvor mange dates der er og styr på, hvor mange roser der bliver givet, og hvor mange der skal sendes hjem, for at det passer til slut, forklarer Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: WOW: Så langt er Mathilde Gøhler henne i graviditeten

Casper. (Foto: Lotta Lemche/TV 2)

Hele konceptet og formatet bliver tilrettelagt af produktionsselskabet Warner Bros., der balndt andet også står bag produktion ‘Årgang o’.

– Der er et forløb, som produktionen har utrolig meget styr på, og derfor kan jeg ikke bare beslutte midt i det hele, at nu vil jeg sende ti piger hjem eksempelvis – det giver jo ingen mening. Der er et naturligt udskilningsforløb, så der enten bliver sendt en eller to hjem undervejs, fortæller Casper.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsen viser rugemor frem inden fødslen

Læs mere om