Har 19-årig Kardashian-søster været under kniven?

Kendall Jenner har været modstander af kirurgiske indgreb, men det tyder på, at den holdning har ændret sig.

Keeping up with the Kardashians
Af Mikkeline Andersen - 25. maj 2015 kl. 15:55

Kardashian-søstrene gør sig bemærkede og skiller sig ud på hver deres måde. Indtil videre har Kendall Jenner gjort sig bemærket ved ikke at have fået foretaget en plasticoperation, men heatworld spekulerer nu i, om Kendall Jenners tid som en naturlig-pige er forbi.
Magasinet har kigget på billeder af den 19-årige Kardashian-søster, og der er umiddelbart ingen tvivl om, at Kendall Jenner har været under kniven ligesom sine søstre.
– Hvis man ser på brystet fra sideprofil, så ligner det, at Kendall har fået en brystforandring, siger Aslam, der er kosmetisk kirurg, til heatworld.
LÆS OGSÅ: Kendall Jenner spreder mystiske tweets
Har været modstander af kirurgi
Kirurgi og kosmetiske forandringer er ingen sjældenhed anno 2015, særligt ikke i kendis-verdenen. Tværtimod, skilte Kendall Jenner sig i lang tid ud, fordi hun ikke havde fået foretaget kosmetiske ændringer på sin krop.
Så sent som i november sidste år gjorde Kendall Jenner det således klart overfor Kylie Kardashian, at kirurgi ikke er nødvendigt.
– Ingen har brug for at få noget ændret, sagde Kendall Jenner dengang i ‘Keeping up with the Kardashian’.
Vurder selv billedet af Kendall Jenner her.
LÆS OGSÅ: Rasende Kendall Jenner: Hvordan kan det være lovligt?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.