Advokat: Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet

En mulig voldsdom vil ikke betyde, at ‘De unge mødre’-parret får tvangsfjernet deres børn.

Af Jonas Sand - 14. april 2016 kl. 8:52

Hannah Melissa Ginic og kæresten René Bæk sidder i øjeblikket varetægtsfængslet og anklaget for vold mod Renés ekskæreste. ‘De unge mødre’-parret har indtil videre siddet varetægtsfængslet siden 18. marts.
Endnu er parret ikke dømt, og selv hvis det ender ud med en dom, så skal Hannah Melissa og René ikke frygte, at deres børn bliver tvangsfjernet fra hjemmet. Det mener advokat Lars Buurgaard Sørensen, der har specialiseret sig i sager om tvangsfjernelser og også repræsenterede Hannah Melissa, efter datteren Cecilya blev tvangsfjernet.
– Min vurdering er, at det ikke kommer til at ske. Det afgørende er, om det har direkte indflydelse på deres rolle som forældre, og som jeg ser det, så har det ingen betydning. Det er en isoleret hændelse, der ikke har noget med deres evner som forældre at gøre, siger han til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Hannah og René bliver ikke løsladt i dag
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René nægter sig skyldige
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René stadig fængslet: Her fejrer Molly sin første fødselsdag

Lars Buurgaard Sørensen repræsenterede både Hannah Melissa, Natacha Nikita og Natascha Linea, da 'De unge mødre'-deltagerne blev ramt af sager om tvangsfjernelser. (Foto: Privat)

Lars Buurgaard Sørensen har repræsenteret flere af ‘De unge mødre’-deltagerne, som er blev ramt af sager om tvangsfjernelser. (Foto: Privat)


Klar til at repræsentere Hannah Melissa
Lars Buurgaard Sørensen fortæller, at der naturligvis er en mulighed for, at der kommer en sag om tvangsfjernelse – en mulighed, der dybest set er for alle forældre. Men hvis det sker, så er han klar til at gøre sit for, at det ikke sker for Hannah Melissa og René.
– Ja, jeg er selvfølgelig klar til at repræsentere Hannah Melissa igen, hvis det skulle komme så vidt, siger han, men slår fast, at det er længe siden, han sidst har haft kontakt til den unge mor.
Det var Lars Buurgaard Sørensen, der kæmpede og vandt Hannah Melissas sag, som man kunne følge i ‘De unge mødre’, omkring tvangsfjernelsen af Cecilya. Han har desuden repræsenteret Natascha Linea og flere af ‘De unge mødre’, og han er Danmarks førende advokat indenfor tvangsfjernelser.
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald
LÆS OGSÅ:  Lundins advokat skal forsvare Hannah Melissa
LÆS OGSÅ: Unge mødre i chok over Hannah Melissa-anklage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.