Hannah Melissa tager skylden: René vil bare beskytte mig - Her & Nu

Hannah Melissa tager skylden: René vil bare beskytte mig

Hannah Melissa og René er ikke helt enige om, hvad der er sket under overfaldet.

Af Jonas Sand og Louise Vilsbøl - 25. maj 2016 kl. 11:05

Retssagen mod René Bæk og Hannah Melissa Ginic er i fuld gang. Indtil videre er både René og Hannah Melissa blevet afhørt, men der har været nogle uoverensstemmelser i deres forklaringer.
De er blandt andet uenige om nogle truende beskeder, der er skrevet til offerets bror. René sagde i sin forklaring, at det var ham, der havde skrevet dem, og at han havde skrevet Melissa på som afsender ved en tastefejl. Den forklaring afviste Hannah Melissa dog. I sin forklaring fastslog hun, at det er hende, der har skrevet beskederne.
LÆS OGSÅ: Det store overblik: Alt om Hannah Melissa sagen
Parrets forklaringer stemmer heller ikke overens, når det gælder overfaldet på ekskæresten. René fortalte i sit grundlovsforhør, at han havde sparket ekskæresten, men den forklaring afviser Hannah Melissa.
– Det passer ikke, at René siger, at han har slået og sparket hende. Det er kun mig, der har gjort det. Han har kun sagt det for at beskytte mig, fastslog Hannah Melissa i sit vidneudsagn i retten.
Både Hannah Melissa og René er blevet afhørt, og den næste i vidnestolen er ekskæresten Jeanette Kristensen. Følg sagen live her.
LÆS OGSÅ: Så lang tid kan Hannah Melissa og René komme i fængsel
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.