NYT I SAGEN: Hannah Melissa skifter advokat

‘De unge mødre’-deltageren, der i øjeblikket er anklaget for vold, har skiftet sin advokat, mens hun sidder varetægtsfængslet.

Af Jonas Sand - 4. april 2016 kl. 20:40

Hannah Melissa Ginic og hendes forlovede, René Bæk, har siddet varetægtsfængslet, siden de for tre uger siden blev anholdt og anklaget for vold og trusler mod Renés ekskæreste, og på fredag skal de for retten igen. Her søger anklagemyndigheden om at få forlænget varetægtsfængslingen af parret.
Forud for fredagens retsmøde har Hannah Melissa skiftet advokat, og det bliver i stedet Karoline Døssing Normann, der skal forsvare hende. Kæresten René Bæk beholder advokaten Kaare Kristensen, som parret havde under grundlovsforhøret.
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald
– Det er rigtigt, at jeg er Hannahs nye advokat. Men der er ikke noget usædvanligt i, at to anklagede har forskellige advokater. Det kan jo være svært for én advokat at forsvare to personer, så det, at den ene part skifter, betyder, at der er 100 procent fokus på den ene klient, fortæller Karoline Døssing Normann til Realityportalen.dk.
Hannah Melissas nye advokat har tidligere været forsvarsadvokat for blandt andre den tidligere cykelrytter Brian Holm, som blev anklaget for blufærdighedskrænkelse mod en syvårig pige, samt tv-clairvoyanten Graham Bishop, der var anklaget og siden dømt for drabsforsøg på sine to tvillingedøtre.
Hannah Melissa og René nægter sig begge skyldige i de grove anklager, der indtil videre betyder, at de ikke kan få lov  til at fejre datteren Mollys første fødselsdag i det fri, når hun fylder 1 år onsdag d. 6. april.
Realityportalen følger sagen tæt. Vi arbejder på en kommentar fra Renés advokat, Kaare Kristensen, men det har endnu ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa og René nægter sig skyldige
LÆS OGSÅ: Unge mødre i chok over Hannah Melissa-anklage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.