Hannah Melissa og René nægter sig skyldige - Her & Nu

Hannah Melissa og René nægter sig skyldige

‘De unge mødre’-parrets advokat slår fast, at de nægter sig skyldige i anklagen om det overfald, de i øjeblikket sidder varetægtsfængslet for.

De unge mødre
Af Jonas Sand - 21. marts 2016 kl. 16:24

‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa og hendes forlovede René Bæk blev i weekenden varetægtsfængslet for et overfald på Renés ekskæreste Jeanette Aae Stampe Kristensen.
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa og René fængslet for groft overfald
Parret blev anholdt kort efter overfaldet angiveligt fandt sted, og morgenen efter blev de stillet for en dommer, som varetægtsfængslede dem i tre uger frem til 8/4. Men Hannah og René nægter sig skyldige i sagen, oplyser parrets advokat, Kaare Kristensen, til Realityportalen.dk.
– Jeg kan sige, at de nægter sig skyldige. Mere kan jeg ikke sige, fortæller advokaten og henviser til, at grundlovsforhøret skete for lukkede døre.
Men Hannah Melissa og René skal sidde varetægtsfængslet, indtil de igen skal for retten i april. Det betyder altså, at hvis ikke sagen fremskyndes, så går de glip af datteren Mollys første fødselsdag d. 5/4.
Molly befinder sig hos sin barnepige Cecilie, som overfor Realityportalen fastslår, at hun har det godt, og kommunen har været og se til hende. Hannah Melissas datter Cecilaya er hos sin aflastningsfamilie.
LÆS OGSÅ: Unge mødre i chok over Hannah Melissa-anklage
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Stine: Tænk jer om, før I dømmer Hannah
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Løgne og analsex var årsag til brud
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.