Hannah Melissa i chok: Min mor fik hjertestop

‘De unge mødre’-deltageren fik sig en grim forskrækkelse, da hendes mor pludselig faldt om med et hjertestop.

Af Jonas Sand - 3. december 2015 kl. 15:08

Hannah Melissas mor har ikke haft noget let liv, og flere gange har hun snydt døden. Det fortalte ‘De unge mødre’-deltageren tidligere i år, hvor hun beskrev det som et mirakel, at hendes mor levede.
Den påstand har fået nyt liv til sig efter en sag for et par uger siden. Her faldt moren om i Hannah Melissas hjem, efter de to havde haft et skænderi.
–  Jeg løb over til hende og spurgte, hvad der var sket. Hun klagede over smerter i brystet og blev bevidstløs lige efter. Jeg tog telefonen og ringede 112. Jeg fik dem til at sende en ambulance, og derefter fik jeg en sygehjælper i røret. Hun spurgte om min mor trak vejret, hvilket hun gjorde, skriver hun på sin blog.
LÆS OGSÅ: Ærlige Hannah Melissa: Et mirakel, at min mor lever
Genoplivede mor
Det varede dog ikke ved. Pludselig stoppede hun med at trække vejret, og Hannah Melissa gik i panik.
– Jeg råbte og græd, men jeg bevarede koncentrationen, så godt som jeg overhovedet kunne. Sygehjælperen guidede mig godt igennem det hele. Jeg udøvede førstehjælp på min mor, da hun ikke havde trukket vejret i næsten et minut.
– Jeg pressede hænderne hårdt imod hendes bryst gentagne gange, og til sidst fik jeg liv i hende. Hun hev efter vejret, og ambulancen ankom. Ambulanceredderne fik min mor båret ud, og hun kom nogenlunde til sig selv og gik helt i panik. Hun anede ikke, hvad der var sket.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Derfor har Cecilya ingen kontakt med sin far
Nægtede behandling
Midt i forvirringen vidste Hannah Melissas mor én ting: Hun ville ikke med på sygehuset. Hun er skrækslagen for hospitaler, og derfor ønskede hun ikke behandling efter hjertestoppet.
– Jeg blev så ked af det og frustreret. Hun havde lige været ved at dø for øjnene af mig, og jeg reddede hendes liv, men alligevel nægtede hun. Vi gik indenfor, og jeg sagd,  at jeg aldrig ville tilgive hende for det.
Hannah Melissa kontaktede kæresten René, og da han ankom, fik han overbevist moren om, at hun var nødt til at tage på hospitalet. Heldigvis, for kort tid efter var uheldet ude igen.
– Vi nåede lige nøjagtig derind, da hun fik et hjertestop igen. Lægerne måtte endnu en gang genoplive hende. Der blev taget en masse prøver, men hendes hjerte fejlede ingenting, skriver Hannah Melissa, der stadig kan mærke frygten for at miste sin mor.
Her kan du læse hele ‘De unge mødre’-deltagerens beretning om den færfærdelige oplevelse.
Se flere billeder af Hannah Melissa og hendes mor i galleriet over artiklen.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa afslører: Derfor går jeg til hypnose
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.