Hannah Melissa har født: Se babyen her - Her & Nu

Hannah Melissa har født: Se babyen her

13 dage før termin og 5 dage efter, fodlænken kom af, kan Hannah Melissa nu kalde sig mor til 3.

Af Louise Vilsbøl - 19. september 2016 kl. 07:28

Efter kun 6 timers fødsel kunne blev Hannah Melissa fra ‘De unge mødre’ ved midnatstid mor for tredje gang. Denne gang blev det også en pige, og hun skal efter planen hedde Hailie.
Fødslen startede med, at vandet gik omkring klokken fem i går eftermiddag, og klokken 20 lavede Hannah Melissa en statusopdatering på Facebook, hvor hun skrev, at hun allerede var 4 cm åben, og de regnede med at blive forældre i går.
Og hendes spådom holdt stik. Ved midnat uploadede hun et skønt billede af den lille pige, som kan ses nederst i artiklen. Hailie vejede 2440 gram og var 47 cm lang ved fødslen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så stor er Hannah Melissas datter blevet
Lille Hailie er født 13 dage før termin, som var 1. oktober, og kun 5 dage efter Hannah Melissa fik sin fodlænke af. Den unge mor havde afsonet 33 dage i fodlænke for det grove overfald på Renés ekskæreste Jeanette i marts. Læs ALT om sagen HER.
Hannah Melissa har i forvejen Cecilaya på 6, som er fra et tidligere forhold, og Molly på lige knap halvandet år. Men det er langt fra sikkert, at Hailie bliver Hannah Melissa og Renés sidste barn – den unge mor har tidligere udtalt, at hun gerne vil have mange flere børn.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om overfald: Hun fortjente det
LÆS OGSÅ Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over

Hannah Melissa om voldsdom: Børnene har betalt en høj pris
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa tager skylden for overfald: René vil bare beskytte mig
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.