Hannah Melissa afslører: Derfor gik vi fra hinanden

Renés uærlighed omkring analsex med en ekskæreste var blandt andet grunden til bruddet mellem det kommende forældrepar.

Af Jonas Sand - 16. marts 2016 kl. 14:43

Det kom som noget af et chok, da ‘De unge mødre’-deltageren Hannah Melissa sent i går aftes offentliggjorde, at hun og kæresten René var gået fra hinanden.
Parret, der sidste år blev forældre til deres første fælles barn og venter endnu et barn senere i år, har ingen fælles fremtid sammen, mener den unge mor, der tog beslutningen om bruddet.
– Vi er gået fra hinanden, og det er super hårdt, men det er desværre den eneste og bedste løsning for os lige nu. Ingen ved, hvad fremtiden bringer, men som det ser ud nu, bliver det ikke en fælles fremtid. Men vi samarbejder om børnene og kan på sigt få et venskab. Det er jeg sikker på, fortæller Hannah Melissa til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa er blevet single
Uærlig om analsex
Kort efter bruddet begyndte rygterne at florere om, at bruddet skyldes, at René har været uærlig omkring analsex med en ekskæreste, før han fandt sammen med Hannah Melissa. Den unge mor bekræfter, at det passer, men hun siger også, at det ikke udelukkende er grunden.
– René havde nogle problemer, som jeg ikke længere kunne håndtere og acceptere, og det var mit valg (at vi ikke skulle være kærester længere, red.), siger hun og fortsætter:
– Han har været uærlig om mange ting i vores forhold – også små irrelevante ting – og når han kan lyve om små bagateller, hvad kan han så ikke lyve om?
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra René, men det har endnu ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: Gravide Hannah Melissa: Kønnet skal være en overraskelse
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa i chok: Min mor fik hjertestop
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa: Sådan ser Cecilaya ud i dag
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser