Hannah Melissa bekræfter: Sådan skal dommen afsones - Her & Nu

Hannah Melissa bekræfter: Sådan skal dommen afsones

Det ligger nu fast, hvordan den unge mor og kæresten skal afsone resten af deres dom.

Af Jonas Sand - 5. august 2016 kl. 14:55

Hannah Melissa Ginic og René Bæk blev i slutningen af maj dømt for grov vold mod Renés ekskæreste og grandkusine og tildelt henholdsvis fem og fire måneders fængsel. Men det betyder ikke, at ‘De unge mødre’-deltagerne skal bag tremmer igen.
I en række live-videoer på sin Facebook-profil bekræfter den unge mor, at parret skal afsone med fodlænke. René skal have fodlænke på i halvanden måned, mens Hannah Melissa selv skal have i to og en halv måned.
– Jeg skal ikke ind og sidde mere. Jeg har afsonet to og en halv måned, og så skal jeg have fodlænke på resten af tiden, så ungerne godt kan være hjemme ved os, fortæller hun i videoen, hvor hun også slår fast, at det ikke var så slemt at sidde inde, som hun havde forventet.
LÆS OGSÅ: Det store overblik: Alt om Hannah Melissa sagen
LÆS OGSÅ: Hannah Melissas offer taler ud: Dommen er til at brække sig over
“Mine forældre tog det rimelig cool”
Hverken Hannah Melissa eller René fortryder, hvad de gjorde – kun at det gik ud over børnene, der skulle undvære deres forældre. Og samme holdning har Hannahs forældre, mens Renés ser noget anderledes på det.
– Renés forældre synes, at det var ufattelig dumt gjort, men de er jo også i familie med hende (offeret, der er Renés grandkusine,red.). De synes ikke, at det var smart. Min mor synes, at det var velfortjent, og min far har sagt, at det jo kan ske for alle. Mine forældre har taget det rimelig cool, synes jeg, fortæller Hannah Melissa desuden i videoerne.
Hannah Melissa fortæller desuden, at begge børnene er kommet hjem og har det godt, mens hende og René igen kan se frem til at blive forældre den 1. oktober.
LÆS OGSÅ: Hannah Melissa om voldsdom: Børnene har betalt en høj pris
LÆS OGSÅ: Derfor bliver Hannah Melissas børn bliver IKKE tvangsfjernet
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.