'Mænd på barsel'-Nikolai er blevet far igen

Den 37-årige nordjyde tager en runde til – nu er han nemlig blevet far til fire.

Af Emilie Holm Egebro - 29. oktober 2016 kl. 18:55

Nikolai Ahrnkiel Hansen fra Nordjylland havde hænderne fulde i Kanal 4-programmet ‘Mænd på barsel’, hvor han i to måneder gik hjemme med det fulde ansvar over sit og konen Rannvás lille datter Saga. Selvom det nu er et par måneder siden, at programmet blev optaget, har Nikolai dog stadigvæk nok at se til. Han blev nemlig far til enndu en lille tilbage i oktober.
– 11.oktober klokken 18.39 kom vores lille datter Friia til verden. Rannvá havde ellers først termin 2. november, men hun blev indlagt med svangerskabsforgiftning allerede 7. oktober, og så var de nødt til at sætte fødslen i gang med drop. Det hele gik rigtig godt, og selvom Friia var lidt umoden til at starte med, så har hun det rigtig godt nu, siger den stolte far, som blev udfordret, mens Rannvá var indlagt:
– Rannvá var på hospitalet i næsten to uger, så jeg skulle stå for alt derhjemme med vores to store piger på ti år og Saga på knap ét år. Det var ret hektisk og hårdt, men det gik heldigvis rigtig godt. Jeg må indrømme, at jeg nok havde været lidt på herrens mark, hvis jeg ikke havde gået hjemme de to måneder med Saga. På den måde har programmet virkelig givet mig noget, jeg kan bruge, fortæller Nikolai.
LÆS OGSÅ: SMUGKIG: Fædre bliver sat på hård prøve i ‘Mænd på barsel’
LÆS OGSÅ: Amanda Sisse giver gode råd om livet som ung mor
Tager barsel igen
Saga er et år, og med en lille ny samt de sammenbragte storesøstre Thora og Røskva, går det ikke stille for sig i hjemmet i Nordjylland. Nikolai havde i forbindelse med programmet to måneders barsel, men han har planer om endnu en gang at skulle stå for hus og børn uden Rannvás hjælp.
– Jeg regner med at tage en måneds tid til sommer. Det var simpelthen så hyggeligt at gå hjemme med Saga sidst, så det vil jeg også gerne med Friia. Det var ikke helt planen, at vi skulle have to børn så tæt på hinanden, men nu er det sket, og selvom det bliver hårdt, nyder vi vores dejlige familie, forklarer Nikolai, som også fokuserer meget på at tilgodese de andre børn, selvom lille Friia tager meget tid, siger han og fortsætter:
– Saga har ikke rigtig haft nogen reaktion på at blive storesøster, bortset fra at hun er meget interesseret i den bette og piller hele tiden. Men vi er da forberedt på, at hun måske kan reagere på, at der er kommet en ny, der tager vores opmærksomhed. Thora og Røskva er jo heldigvis så store nu, at de godt kan hjælpe til, men det er også vigtigt for os, at der stadig er tid til, at vi kan hygge med dem, fastslår den nybagte far.
Se det store galleri af Nikolai og hans fire piger øverst i artiklen. 
LÆS OGSÅ: Ung mor venter tvillinger: Nu kender hun kønnene
LÆS OGSÅ: Gravid ung mor afslører babynavn
LÆS OGSÅ: Dater ‘De unge mødre’-Peter løs på Tinder?
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.