Hacker stjal pinlig video fra Mascha Vang - Her & Nu

Hacker stjal pinlig video fra Mascha Vang

Mascha Vang fik tidligere på sommeren stjålet private videooptagelser af en hacker, der står bag en lang række overvågninger af kendte danskere.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 21. september 2014 kl. 17:00

Gennem seks måneder blev Mascha Vang overvåget via blandt andet sit webcam sammen med omkring hundrede andre mere eller mindre kendte danskere af en københavnsk DJ. Alt var i denne periode til rådighed for hackeren, både mails, facebook og private billeder og videoer.
Og netop en privat video på Maschas computer var åbenbart meget interessant for hackeren. Mascha fortæller historien på sin blog.
– I forgårs bliver jeg så ringet op af politiet, som vil fortælle, hvordan det ser ud i sagen. Det viser sig, at han også har hentet en video fra min computer. Jeg ved ikke, om nogen kan forestille sig, hvordan det er at blive ringet op og bekendtgjort med den slags, skriver Mascha på sin blog og fortæller, hvordan hjertet hoppede et slag over, da hun aldrig ville give andre adgang til sin computer.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang om bloggen: Derfor ruller pengene ind
Privat video
Dog kunne Mascha ånde nogenlunde lettet op, da hun fik kendskab til indholdet af videoen.
– Som den åbenbart røvkedelige husmoder jeg er, får politimanden med en måske lidt undrende stemme fortalt, at det er en video, hvor jeg prøver at moonwalke. Der slår min stolte natur så til øjeblikkeligt, og jeg afbryder ham kontant med et “Hvad mener du med prøver?? Jeg er da god til at moonwalke”, hvilket han da så også måtte erkende. Tøvende, bevares. Okay, så manden har hentet en video ned fra min computer, hvor jeg moonwalker. Man kan vælge at undre sig over, hvorfor jeg optager den slags, og man kan vælge at lade være. Lad vær, vil jeg sige, skriver Mascha, der har plads til spøg på trods af den ubehagelige oplevelser.
Mascha funderer nu videre over, om hun med sine 35 år ikke længere er så foxy, som hun troede, eller om hun bare har et kedeligt privatliv. Læs hele indlægget her.
LÆS OGSÅ: Mascha Vangs datter bliver svinet på nettet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.