'Hård udenpå'-Simon sagde nej til 'For lækker til love': Så fortrød han

Simon ville ikke medvirke i et TV3-program, men endte alligevel i ‘For lækker til love’.

Af Emilie Holm Egebro - 17. marts 2019 kl. 12:55

Simon Iversen tonede frem på skærmen i 2017 i DR3-programmet ‘Hård udenpå’. Lige nu er han dog aktuel i femte sæson af ‘For lækker til love’, som kører på TV3’s online platform, Viafree.
Reality-hunken havde dog egentlig først sagt nej til at medvirke i programmet, men endte dog i sidste øjeblik med at fortryde:
LÆS OGSÅ: Ny ‘Paradise’-babe afslører paradiso-ekskæreste

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvorfor det ikke altid er helt sjovt at være single


SE BILLEDERNE: ‘Paradise’-babe afslører tre nye tatoveringer
– Jeg sagde nej i første omgang, men så ringede jeg og beklagede efterfølgende. Jeg sagde nej, fordi det var et datingprogram, og jeg så en pige på det tidspunkt. Derudover var jeg lidt bange for at lave noget for TV3. Nu havde jeg jo lavet dokumentaren om mit liv, og så var jeg bange for, at TV3 ville udstille mig som en anden person, end den jeg er. Det har de dog slet ikke gjort. De har bare vist min humoristiske side, og at jeg er sjov. Desuden stoppede jeg med at date hende pige, som jeg var sås lidt med, da jeg blev tilbudt at medvirke, forklarer Simon og fortsætter:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye paradisoer
LÆS OGSÅ: Nadja bekræfter bruddet: Derfor gik jeg fra Lenny
– Det har faktisk været rart for mig at lave noget, som ikke handler om steroider og stoffer, så jeg kan ryste rygtet af mig og vise folk, at jeg ikke er sådan i dag. Sådan et program som ‘Besat af Bad Boys’, det ville jeg aldrig være med i. Men det her lød sjovt, og det har det også været. Jeg elsker at lave tv, og jeg kan godt lide at forarge folk, så det er et perfekt program for mig.
Se ‘For lækker til love’ på Viafree.
LÆS OGSÅ: Julie i ‘For lækker til love’: Jeg søger den eneste ene
LÆS OGSÅ: DRAMA mellem Julie og Oliver: Ny flirt er uacceptabel