Udsat for grov mobning: De trak bukserne af mig

‘Ex on the Beach’-stjernen blev kastet rundt på forskellige folkeskoler, men situationen blev kun værre. Til sidst stak hun af hjemmefra.

Af Lærke Stræde - 30. marts 2021 kl. 17:23

I dag er Michelle Vind fra ‘Ex on the Beach’ en stærk og selvsikker kvinde, der ved, hvad hun vil med sit liv. Men sådan har det ikke altid været. Hun var nemlig udsat for grov mobning gennem hele sin barndom, blandt andet på grund af hendes oprindelige navn, Michel, som er et drengenavn i mange lande.

– Jeg blev mobbet i folkeskolen og følte ikke, jeg passede ind nogen steder. Jeg blev kaldt trans, og de råbte efter mig, om de måtte se min pik. Jeg fik trukket bukserne af flere gange, fordi de ville se, om det var rigtigt, fortæller Michelle til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Line Maria raser: Vi er også mennesker!

I takt med, at mobningen tog til, ændrede hendes personlighed sig, og det frustrerede hendes mor, som ikke vidste, hvad hun skulle stille op med sit vrede barn.

– Jeg begyndte at blive rigtig aggressiv og lukkede mig selv inde. Min mor sendte mig til psykolog flere gange, men det hjalp ikke, og jeg blev kastet rundt på flere forskellige folkeskoler. Men situationen blev bare værre og værre. Det var ekstremt hårdt at gå alene med, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: UHH! Nyt realitypar?

Flyttede hjemmefra som 15-årig

En dag kunne Michelle ikke klare mosten længere, og hun ville væk fra folkeskolen og i stedet dyrke sin passion, heste. Det var svært for hendes mor at acceptere, og Michelle så derfor ingen anden udvej end at stikke af hjemmefra, indtil moderen til sidst bukkede under og lod sin datter flytte ud. Der var Michelle blot 15 år.

– Jeg forstår hende godt den dag i dag. Jeg var jo kun et barn, siger Michelle, der i dag har et fint forhold til sin mor.

LÆS OGSÅ: Åbner op om kæresten: Jeg har ramt jackpot

Både mor og datter kan i dag se, at det var den rette beslutning, at Michelle flyttede ud. Det blev nemlig starten på en nyt og godt kapitel i hendes liv.

– Mit liv forandrede sig fuldstændig, efter jeg flyttede. Jeg havde fundet noget, jeg virkelig var god til og passioneret omkring, og i min svendeprøve som dyrepasser gik jeg ud med et snit på 11, fortæller Michelle, der i dag har fundet fred med hendes barndom.

– Det har gjort mig meget hårdfør og mentalt stærk den dag i dag.

LÆS OGSÅ: Simone i dilemma: Kæmper med dårlig samvittighed

LÆS OGSÅ: Bianca raser efter exit: Pattebørn!