Håndboldstjerne forlader højgravid kone

En ny håndboldkontrakt betyder, at Rasmus Lauge til en start må flytte til Ungarn uden sin højgravide kone og datter.

Af Lykke Buhl - 30. juni 2019 kl. 13:55

Rasmus Lauge og hans højgravide kone Sabrina var sammen til Stjernegolfs gallamiddag i weekenden (Foto: Niels Henrik Dam)


Håndboldlandsholdets Rasmus Lauge venter i slutningen af august sit andet barn, en søn, med hustruen Sabrina Jepsen. Sammen har parret også den 1,5-årige datter Freja og bor til daglig i Flensburg – lidt endnu.
For allerede i denne uge tager håndboldstjernen forskud på familiens flytteplaner, da han har skrevet kontrakt med den ungarske klub Veszprem.
– Jeg rejser derned selv i starten, og så laver jeg en god aftale med træneren om, at jeg kan få lov til at tage hjem omkring terminsdatoen, fortalte Rasmus Lauge til HER&NU i weekenden.
LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Ruben Søltoft fortæller om sin mislykkede håndboldkarriere

LÆS OGSÅ: Efter sag om trusler: Princess Natascha frygter ikke politiet
Planen er derfor, at resten af den lille familie flytter med til Ungarn lidt senere, når der er kommet styr på den lykkelige familieforøgelse.
Tilbuddet fra den ungarske klub var nemlig et, som Rasmus Lauge måtte tage, selv om det godt kunne have passet bedre ind i hans private situation med en lille ny på vej. For tophåndbold venter ikke for evigt, og mens Rasmus er 28 år og på sin håndboldkarrieres tinde, så måtte han slå til.
– Det er lidt svært for familien med hensyn til børnebørn og så videre. Det er selvfølgelig en omvæltning, og det bliver det jo også for os. Så for begge parter bliver den del sindssygt svær. Men det må vi jo tage, det er jo ligesom nu, hvor vi også kan gøre det, forklarede Rasmus, der som bosiddende i Tyskland havde lidt nemmere ved at søge børnepasning hos bedsteforældrene.
LÆS OGSÅ: Casper Christensen udnyttet: Det er sygt!
LÆS OGSÅ: Kim Larsens musik sælger stadig: Tjener penge i døden