Håbløse Helle fra 'Luksusfælden' om eksperterne: De var nedladende

Den i økonomiske henseende håbløse 48-årige spamassør føler sig ussel behandlet af eksperterne, der måtte smide håndklædet i ringen, da de med skrap mine opgav at hjælp hende.

Af Kenth G. Madsen - 29. februar 2020 kl. 20:57

Da Helle Vangsgaard i nødens stund meldte sig til ‘Luksusfælden’, fordi hendes økonomi lå i ruiner, var hun ikke klar over, hvilken behandling, hun skulle udsættes for på tv af eksperterne; Mette Reissmann og Kenneth Hansen. Duoen endevendte et kaos af uåbnede rudekuverter i hendes skuffe og forsøgte at lægge et budget og indgå forlig med hendes kreditorer. Men alt kollapsede, fordi hun ikke en gang var i stand til at holde sit budget i bare én måned. Eksperterne smed håndklædet i ringen, og Helle føler sig i dag ussel behandlet.
– Jeg synes, de var lige grove nok og nedladende, og jeg er ikke sart, fortæller Helle til Realityportalen.
I TV3-programmet i tirsdags kunne man opleve de skrappe eksperter kølhale hende med ord som ”du er økonomisk retarderet” og ”helt forfærdelig til at drive forretning”.
LÆS OGSÅ: 5 ting du ikke vidste om ‘Luksusfælden’
Gennem 24 år har Helle arbejdet som spamassør, og hun har i tidens løb behandlet kendte personer som Pierce Brosnan, Uma Thurman og Mads Mikkelsen. Programmet affødte desuden en shitstorm på de sociale medier med nedsættende ytringer mod hendes person.
– Det har ikke været særligt rart at medvirke. På ingen måde, men jeg fik dog et skub bagi. De hjalp med at få solgt sommerhuset – godt nok med tab – men jeg kunne ikke selv have gjort en bedre handel via min ejendomsmægler, erkender Helle Vangsgaard, der er alenemor til en teenagedatter og som har været igennem et par skilsmisser.
LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert efter skilsmisse: Flyttet sammen med ny kæreste
Lejeboligen på Østerbro blev skiftet ud med en større og billigere i Ballerup, og Helle fulgte rådet om at lukke sin forretning.
– Jeg er dog i færd med at genopbygge min massørklinik. Jeg har mange kunder og er en dygtig behandler, hvis jeg selv skal sige det, pointerer hun, der har et ekstra værelse til formålet i sit rækkehus i Ballerup.
Selvom ‘Luksusfælden’ opgav Helle, så havde eksperterne formået at forhandle et godt forlig igennem med hendes kreditorer, og så var det til Helle selv at løfte det op.
– Jeg har selv begået min del af benarbejdet, så gælden nu er blevet nedskrevet med 320.000 kroner, afslører Helle Vangsgaard, der mener, den tilbageværende gæld udgør i omegnen af det samme beløb. Så der er dog sket noget.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Ditte viser kæresten frem: Derfor ser I ham først nu
Helle arbejder nu som vikar som tandteknikassistent, men vil gerne have et fast job.
– Jeg har været ked af det undervejs i processen, men det går fremad, og jeg har meget arbejde som vikar. Men jeg vil gerne have en fast stilling, og jeg håber ikke, at jeg har udstillet mig så uheldigt på tv, at ingen vil have mig, fortæller Helle.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Luksusfælden’-ekspert er blevet forlovet