Gylden mulighed venter prins Nikolai: Kan score millioner - Her & Nu

Gylden mulighed venter prins Nikolai: Kan score millioner

Prinsen kan meget vel gå en lys fremtid som model i møde.

Af Jan Körner - 5. januar 2019 kl. 11:55

Prins Nikolai kan nemt ende med at blive den af prins Joachims sønner, der kommer til at tjene mest, når virkeligheden med udgifter melder sig for de kongelige børn. For hvis han slår igennem som international model, er der lagt op til en gylden mulighed for at tjene mange millioner på sit udseende.
Og efter at han forlod militæret, er hans chancer for at tjene de mange penge blevet kraftigt forøget. For selv om han begynder på en uddannelse efter sommerferien i år, er det nemmere at forfølge drømmen, mens han er på skolebænken. Det vurderer Jesper Thomsen, der er chef for landets førende modelbureau, Unique Models.
– Det er langt sværere, når man er i militæret. Men mange af vores modeller går i skole ved siden af og kan få det til at gå op med livet som model, siger Jesper Thomsen til HER&NU.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fotograf lå i skjul: Topløs Mary beluret

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre dronning Margrethe fortælle om Kongehusets specielle forhold til Livgarden.


LÆS OGSÅ: Grevinden har forarget og forundret: Alex’ vilde år

Gode muligheder

Han har svært ved at vurdere, hvor meget prins Nikolai kan komme til at tjene, fordi det kommer at på, hvilke kontrakter han skriver under på.
– De mandlige modeller er ikke lige så højt lønnet som de kvindelige, men der er eksempler på mænd, der kan tjene op til en million kroner om året, fortæller Jesper Thomsen.
Der er dog ingen tvivl om, at prins Nikolai med sit udseende og titel kan hive de store jobs hjem, som da han for nylig var på catwalken i Tokyo for Dior.
Et show for de store modehuse giver ifølge Jesper Thomsen mellem 11.000 og 110.000 kroner alt efter, hvem man er. Et fotoshoot til et magasin giver mellem 19.000 og 45.000 kroner.
– Prins Nikolai har gode muligheder for at tjene gode penge på sin modelkarriere, siger Unique-chefen.
LÆS OGSÅ: Store vægttab hos Mary og Marie: Prinsesser på skrump

Smuk og god model

Han mener, at det ikke udelukkende er historien omkring prins Nikolai, der gør ham attraktiv for navne som Dior.
– Han får jobs, fordi han er en god model og smuk. Jeg tror ikke, han vil få højere løn, fordi han er prins.
Men med skiftet fra militæret til skolebænken bliver det væsentligt nemmere for prins Nikolai at forfølge modeldrømmen. Og dermed venter millionerne på prins Joachims ældste søn.
LÆS OGSÅ: Mary afslører: Sådan friede Frederik