Gustavs vilde fødselsdagsfest

Efter et år med nedtur på nedtur fejrede Gustav både sin fødselsdag, og at livet igen kører på skinner.

Af Lise Benzon - 9. juli 2017 kl. 10:52

Gustav Salinas sunde livsstil som personlig træner var lagt på hylden for en aften, da i aftes holdt sin 25 års fødselsdagsfest i en lånt penthouselejlighed på Nørrebro i København.
– I aften skal vi bare fucking feste! Jeg drikker ellers aldrig, men nu skal vi være fulde og have det sjovt hele natten, sagde Gustav, som diskede op med alt fra sprut og smøger til sushi og kage. Og selvfølgelig høj musik og en mandlig stripper.
At de 25 år er en lille hvid løgn –  efter Gustavs eget udsagn er det to år for lidt – var en mindre detalje. Festen markerede det indtil videre bedste år i hele Gustavs liv efter et år, hvor humøret var så dårligt, at fødselsdagen slet ikke blev fejret.
– Sidste år var én lang nedtur. Det var hårdt at starte som selvstændig, mit arbejde på TV3 stoppede, min kæreste skred, og jeg tabte en retssag mod Zetland. Nu går det bare så godt, og i år har jeg fundet ud af, at jeg godt kan have kæmpe succes uden tv, jeg har to ansatte i mit firma, og jeg har udgivet en bog. Jeg er glad, jublede Gustav.
WOW! Så dyrt er Gustavs ansigt
SE BILLEDERNE: Forsidefrues glamourøse fødselsdagsfest
Sure reality-deltagere
Med til festen var halvtreds særligt udvalgte venner, men kendisserne kunne næsten tælles på én hånd.
– Jeg har kun inviteret mine private venner, som jeg elsker. Det er der vist også nogle reality-deltagere, der er blevet sure over, men jeg ville bare have en fest med dem, der virkelig betyder noget for mig, sagde han.
Den håndfuld celebs, der deltog, fremhævede alle Gustav som et kærligt, nærværende og ydmygt menneske, der minder meget lidt om den person, man har set på skærmen.
– Han er simpelthen så sød, rolig og ydmyg. Faktisk lidt genert! Det kom bag på mig, sagde Lisa Lents, som har kendt Gustav i en årrække.
Nærværende var fødselsdagsbarnet også til sin våde fest. Han havde sørget for folk til at stå i baren med lækre drinks og sørge for oprydning og rengøring undervejs.
– Jeg gider simpelthen ikke selv. I aften skal jeg bare feste, jublede Gustav med en drink i hånden.
Se alle billederne fra Gustavs fødselsdagsfest øverst i galleriet.
LÆS OGSÅ: Gustav har store drømme: Man skal aldrig nøjes
LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til min fede træner
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg har været sammen med en kvinde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.