Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner

Tv-personligheden, forfatteren og iværksætteren Gustav Salinas skal have foretaget en hårtransplantation

Af Ritzau - 11. maj 2017 kl. 8:28

Gustav Salinas svinger sommeren i møde med nye lokker.
Selv om den 26-årige fitnessforfatter, tv-personlighed og iværksætter umiddelbart har en prægtig hårpragt, skal han alligevel have foretaget en hårtransplantation på fredag.

Billedet til højre er fra dengang, Gustav deltog i ‘Dagens mand’, billedet til venstre er et nyere billede. (Foto: Bo Nymann/TV 2)


Det afslørede han til stor overraskelse på den røde løber til premieren på MTV-programmet ‘Ridiculousness’ onsdag aften.
– Jeg skal have sat hår på for første gang i mit liv – så kan jeg også ligne en på 18 år igen, griner han.
– Jeg ved godt, det lyder tarveligt, men jeg kigger på mange på min egen alder, og så tænker jeg, at jeg ikke skal se sådan der ud – det må jeg ikke.
SE BILLEDERNE: Se Jeanette Dziens vilde forvandling
Ifølge Salinas er hårgrænsen begyndt at kravle lidt op i siderne, og det skal den forestående hårtransplantation altså stoppe.
– Jeg er meget nervøs, men nu har jeg bestilt tid, og nu gør jeg det bare. Nu har jeg sparet pengene op. Det er vildt dyrt at få lavet – 60.000 kroner, sagde den populære stjerne og tilføjede:
– Men som jeg altid siger: Der findes ikke det perfekte, men du kan købe det perfekte.
Gustav Salinas har tidligere fortalt Ekstra Bladet, at han har fået foretaget kosmetiske indgreb som Botox og fillers for over 200.000 kroner, men han siger til Ritzau Fokus, at hårtransplantationen er det eneste foreløbige, der skal laves nu og her.
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg har været sammen med en kvinde
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.