Gustav vildt forelsket

Realitystjernen flyver rundt på en lyserød sky af ren kærlighed til sin nye fyr.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 22. maj 2014 kl. 15:00

Han har deltaget i ‘Dagens mand’ og vi har fulgt Gustav på utallige dates i ‘For lækker til love’ som dog aldrig er blevet til den store romance. Men nu ser det ud til at realitystjernen har fundet en fyr, der lever på til hans mange krav. Det skriver HER&NU.

23-årige Gustav har nemlig under en ferie til sit andet hjemland, Chile, mødte en ny mand.

–  Ja, jeg er forelsket. Jeg har mødt en fyr, som hedder Fellipe. Han er 22, og vi mødte hinanden på en café og faldt i snak. Han er zumbadanser, og det blev jeg meget fascineret af, fortæller Gustav til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Gustav trækker stikket

Ikke sprunget ud endnu

Gustav vidste dog ikke, om Felipe var til fyre.

 – Han er ikke sprunget ud endnu, så vi tager det meget stille og roligt. Nu kommer han og besøger mig om halvanden måned. Det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Gustav, der hele tiden Skyper med Fellipe.

 –  Jeg svæver på en lille, lyserød sky. Det er så dejligt at være forelsket. Det er mange år siden, jeg sidst har været i et forhold, og jeg kan mærke, at han er den ægte vare, siger Gustav til ugebladet.

LÆS OGSÅ: Gustav: Derfor tør jeg ikke få børn i Danmark

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.