Gustav: Udseendet er ikke alt

Realitystjernen er kritisk omkring sit udseende, men det indre er det vigtigste, erkender han.

Af Mikkeline Andersen - 14. december 2014 kl. 9:50

Botox og restylane er bare nogle af de ting, som Gustav Andersen Salinas bruger for at bevare det smukke og unge ydre. Men realitystjernen erkender, at det ikke burde være sådan.
– Udseendet er faktisk ikke så vigtigt for mig. Men det er det første, som man ser, og derfor det man bliver bedømt. Selvom det burde være det indre, man bliver bedømt på, siger han til Realityportalen.dk og tilføjer:
– Derfor er det vigtigt at være tilfreds med sit ydre. Det er det samme som, at man spiser med øjenene.
LÆS OGSÅ: Gustav til sine fans: Jeg kradser ikke af foreløbig
Vil have lavet sine næse
Selvom Gustav erkender, at udseendet ikke er det vigtigste, så opgiver han ikke sin kamp for det perfekte udseende. For der er stadig én ting, som piner ham. Næsen. Og derfor er det planen, at den skal laves, men de danske læger vil ikke foretage operationen.
– For tiden får jeg fylde i næsen, men det er planen, at jeg skal rejse til udlandet for at få den lavet, fortæller han.
Men med en stram kalender er det ikke noget, som man bare gør.
– Jeg skal have operationen i Miami (USA, red.), men jeg ved ikke, hvornår det bliver. Lige for tiden er der ikke tid til det.
LÆS OGSÅ: Gustav: ‘For lækker til love’ er for egoistiske røvhuller
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.