Gustav savner at lave tv

Gustav har haft en god periode på tv, men han er også blevet ældre og prioriterer anderledes i dag.

Af Rikke Lynge - 25. juli 2020 kl. 14:56

Siden 2008 har Gustav Salinas været en offentlig person, da han i ‘Dagens mand’ blev kendt for sin store personlighed og en karakter, der kunne få et grin frem hos de fleste. Ifølge Gustav ville han være den bedste karakter på tv, og det blev han.

-Jeg dyrkede reality, og hvad folk godt kunne lide, inden jeg lavede ’Dagens mand’. Jeg så alle afsnit og lagde en plan for, hvor det ville være bedst at stå, hvad jeg skulle sige, og hvad jeg skulle gøre, hvis jeg ikke fik ordet. Hvis man ser afsnittene, så taler jeg hele tiden, og det gjorde jeg med vilje. Det var gennemtænkt, hvordan jeg sørgede for at præstere allerbedst, fortæller Gustav til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Gustav om bruddet med Kenneth: Jeg var ikke enig

For fem år siden besluttede Gustav, at det skulle være slut med at lave tv.

-Jeg har formået at vise mig selv de seneste år, at jeg ikke har behov for tv. I dag er man ikke lige så afhængig at komme på tv eller komme med i en artikel, fordi man via de sociale medier kan oplyse om sig selv. Jeg har ikke behov for det, som jeg havde for 12 år siden, hvor de sociale medier ikke var fremme på samme måde, siger Gustav, der må indrømme, at hans liv på tv aldrig vil blive glemt.

LÆS OGSÅ: Gustav fylder 30 år: Jeg har ikke længere behov for at råbe højt

-Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke savner det. Nogle gange savner jeg at sige en masse åndsvage ting bare for sjov. Det var de sjoveste år i mit liv. Forestil dig at være på en date og sige de sjoveste ting. Jeg kunne jo være på date og sige; ”du skal ikke bestille cola vel? Du må hellere bestille zero”. At jeg har fået lov til i så mange år at tjene penge og have en fest samtidig, det vil jeg aldrig glemme, fortæller Gustav.

LÆS OGSÅ: Har du også bemærket det? ‘Hjem til gården’-deltager ligner Caroline Wozniacki

En anden ting ved tv, som Gustav kan savne, er det ansvar, eller mangel på samme, der følger med tv.

-Det, jeg laver i dag, er meget hårdere. Det er megahårdt at arbejde med mennesker, det hele bliver meget psykologisk. Da jeg arbejde med tv havde jeg intet ansvar, jeg stod op om morgenen og grinede, og gik i seng og grinede. Det hele var bare lala, siger Gustav, der i dag har stor succes som online coach.

LÆS OGSÅ: Dennis Knudsens nye liv: Partykongen er abdiceret

Måske tv i fremtiden

Ifølge Gustav er der ikke tv-udsigter med ham på skærmen i fremtiden, men han vil ikke afvise det, hvis det rigtige program dukker op.

-Jeg er blevet tilbudt alt muligt, men økonomisk kan jeg ikke lokkes i forhold til, hvad jeg selv kan lave af penge. Jeg har ikke fundet et program, hvor jeg rigtig gerne vil være med. Men hvis der var et program, hvor jeg kan hjælpe mennesker på den måde, som jeg gør i dag, så vil jeg måske gerne lave tv igen, siger Gustav, der dog er opmærksom på, at det skal være på andre vilkår.

LÆS OGSÅ: Husker du Banditten fra ‘Kongerne’? Sådan ser han ud efter stort vægttab

-Jeg har ikke behov for at iscenesætte mig selv eller vise, hvad jeg har eller ikke har. Men jeg har intet imod at vise de metoder, jeg bruger på mine klienter.

LÆS OGSÅ: ‘Ex on the beach’-babe sættes i gang: Baby kommer søndag

Læs mere om