Gustav Salinas i tv-comeback

Gustav tog afstand fra reality for syv år siden, men nu er han måske på vej tilbage.

Af Rikke Lynge - 17. august 2022 kl. 17:02

Gustav Salinas og kæresten Niels Goido blev for nylig forældre til hunden Bella. Og der er generelt sket mange forandringer i Gustavs liv, siden han i 2008 dukkede op i ‘Dagens mand’.

– Mange mennesker tænkte nok, første gang de så mig på tv-skærmen, at ham der er en døgnflue. Og de havde nok heller ikke de vilde forventninger til min fremtid. Personligt synes jeg, at jeg havde en fantastisk karriere som reality-stjerne de år, jeg var i den branche, skriver Gustav i et opslag på Instagram.

LÆS OGSÅ: CHOK: Trækker sig på grund af depression

Siden Gustav stoppede med reality for 7 år siden, tog han springet som iværksætter. Siden har han haft sit eget fitnesscenter, udgivet flere kogebøger, haft sit eget online fitness-universe, investeret i boliger, og nu er han i gang med sit slik-eventyr sammen med kæresten Niels.

Men ved siden af er Gustav også ved at planlægge mere tv, det afslører SE&HØR, der har læst den fulde udgave af Gudstavs opslag, som sidenhen er rettet til.

– Jeg har nu fået tilbudt mit helt eget tv-program, hvor jeg vil vise mit nye jeg, min Mulle (kæresten Niels red.) og livet som iværksætter på godt og ondt, skrev Gustav i den oprindelige tekst.

LÆS OGSÅ: Cremekongen: Sælger huset for 40 millioner

Ifølge SE&HØRs oplysninger har Gustav takket ja til tilbuddet, og for en måned siden var der et tv-hold forbi og optage en såkaldt promo, som kan blive begyndelsen til en hel serie om reality-stjernens forhold og hverdag.

Gustav og Niels venter lige nu på, om projektet bliver solgt og dermed en realitet.

LÆS OGSÅ: WOW: Seks kendte danskere i vildt reality-eventyr

Læs mere om