Gustav raser over modeugen: I sniffer tryllepulver

Realitystjernen kan ikke udstå den attitude, som modeugen emmer af.

For lækker til love, Jeg er en celebrity, divaer i junglen
Af Mikkeline Andersen - 6. august 2015 kl. 10:24

Modeugen i København er i fuld gang. Men skulle man tro, at det ville være guf for Gustav Andersen Salinas, når de nyeste designs fra de bedste mærker ser dagens lys, så kan man godt tro om igen. Tværtimod får de velklædte piger og fyre realitystjernens temperament helt op i det røde felt.
– Fuck, hvor jeg hader modeugen! Alle de fucking arrogante mennesker, der render rundt og tror, de er SÅ fashion, når de render rundt i deres sorte tøj og ligner munke. Jeg kan blive helt hysterisk over det, raser realitystjernen på sin Facebook-profil og tilføjer:
– Jeg har aldrig oplevet at få så mange elevatorblikke i mit liv, som jeg har fået i dag i byen. Men heldigvis, når jeg tager min trøje af, så kan jeg flashe en lækker krop, og i det mindste ligner jeg ikke et udsultet skelet.
LÆS OGSÅ: Gustav hylder alle studenter – også dem med lave karakterer
Piger uden former og vandrende pinde
Modemagasinerne er fyldt med slanke, tynde kvinder og mænd. Idealer som Gustav ikke forstår.

– Pigerne har ingen former, og mændene ligner vandrende pinde. Og så er der de der fashion mennesker i deres sorte tøj, der løber rundt fra show til show, og når de ikke kan klare flere shows, så sniffer de deres tryllepulver, så de kan blive ved, skriver han.
Gustav undskylder for sin sprogbrug, men han er nød til at komme ud med sine frustrationer.
– Jeg får knopper af deres attitude. Smil dog forhelvede til verden, når I går derude i jeres sorte tøj og ligner 13-årige emoer, der er frustrerede over jeres liv.
LÆS OGSÅ: Gustavs store forvandling: Hellere anerkendt end kendt

Jeg advarer allerede mod mit sprogbrug i denne opdatering, men fuck hvor hader jeg modeugen! Alle de fucking arrogante…
Posted by Gustav Andersen Salinas (officiel fanside) on 5. august 2015

 
LÆS OGSÅ: Gustav afslører ‘Paradise’-favorit: Anders er den flotteste
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.