Gustav raser over date: Han gør mig til grin

Realitystjernen beskylder sin date for utroskab. Daten benægter.

Af Mikkeline Andersen - 23. oktober 2014 kl. 21:54

Luften mellem Gustav Andersen Salinas og Daniel Esbersen er iskold, efter de to var på date i ‘For lækker til love’. Gustav fandt nemlig ud af, at Daniel har en kæreste.
@locker
– Jeg valgte at tage på daten, fordi jeg troede, at det var et opsat skuespil. Jeg havde fortalt casteren til programmet, at jeg er i et forhold, siger Daniel til Realityportalen.dk, og gør det klart, at han ikke er biseksuel.
Men den undskyldning godtager Gustav ikke. Langt fra.
– Metronome Productions finder sgu da ikke dates, der har en kæreste. Han er bare en tåbe, der vil have shine. Hvis jeg ville lave skuespil, så havde jeg gået på skuespillerskole i stedet, raser realitystjernen.

Gustav faldt for Daniel (Foto: TV3)

Gustav faldt for Daniel (Foto: TV3)


LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-fyr: Jeg har mistet venner
Gustav: Han gør mig til grin
Daniel formåede at charme Gustav med sin væremåde og omsorg, men Gustav har måttet erkende, at han faldt for en løgn.
– Han har brugt mig og udnyttet mig. Jeg føler mig såret. Han skulle bare have sagt “Hey, Gustav, jeg vil bare gerne på tv”, men i stedet gør han mig til grin. Det er pinligt for mig, og jeg havde aldrig kysset med ham, hvis jeg vidste det, siger Gustav og understreger, at han intet har tilovers for personer som Daniel.
Realitystjernen har intet at snakke med Daniel om, men afslører, at de har talt sammen siden.
– Daniel ringede til mig efterfølgende. Grædende, fordi han var ked af det. Jeg er et godt menneske, så jeg tilgav ham, fortæller han og fortsætter:
– Han ville berolige mig, så jeg ikke fortalte sandheden. Men Daniel vidste, hvad han gik ind til, og derfor må han også tage konsekvenserne.
LÆS OGSÅ: Såret Gustav: Min date var utro
Havde ingen gravid kæreste
Gustav har beskyldt Daniel for at have en gravid kæreste, da han tog på date med realitystjernen, men det afviser Daniel.
– Det er løgn. Da optagelserne fandt sted i 2013, havde jeg været i et forhold i seks måneder. Jeg blev forlovet i slutningen af december, og så blev jeg far her i september, siger Daniel.
Daniel holder fast i, at han troede, Gustav kendte “hemmeligheden”. Casteren havde nemlig lovet at give Gustav beskeden.
– Hun sagde, at det ikke var noget problem, at jeg var i et forhold, fordi vi bare skulle lave noget godt tv. Hun lovede at give informationen videre, men det gjorde hun ikke, fortæller han og understreger:
– Jeg var aldrig taget på daten, hvis jeg vidste, at Gustav ikke vidste det.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-babe har født
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.