Gustav om sin økonomi: Sådan tjener jeg mine penge

Realitystjernen tjener hver måned til dagen og vejen – og så lægger han penge til side.

For lækker til love, Jeg er en celebrity, divaer i junglen
Af Mikkeline Andersen - 26. juli 2015 kl. 10:47

Flere realitydeltagere og kendisser reklamerer for produkter fra forskellig brands. For Gustav Andersen Salinas er det ingen undtagelse.
Det er dog ikke alle fans, som sætter pris på, at realitystjernen lægger reklame-videoer ud på sin Facebook-side. Derfor forklarer Gustav i en video til sine fans, hvorfor han gør som han gør.
– Jeg gør det for at tjene nogen penge, selvfølgelig. Det vil jeg gerne være ærlig om, men jeg vil også gerne sige, at når jeg laver de her reklame-videoer, er det vigtigt, at de er sjove, så I kan få et grin af dem, siger han i videoen.
LÆS OGSÅ: Gustav raser: Jeg er færdig med Sy Lee
Bidrager til samfundet
For Gustav er det også vigtigt, at hans mange fans får rabat, når de køber produktet, ligesom han betaler skat af sin indkomst.
– Jeg betaler 60 procent i skat. Hver gang jeg tjener 100 kroner, betaler jeg 60 af dem. Det gør mig ikke noget, for det går til et godt formål. Det går til de gamle, og det kan jeg godt lide, fortæller Gustav.
Realitystjernen understreger, at han er ked af, hvis reklamerne provokerer folk, men noget skal han leve af. Men for fremtiden lover han at skrue ned for sine reklame-video, hvis det irriterer hans fans.
LÆS OGSÅ: Gustav: Jeg er ikke bare en lille bøsse
Nyt projekt er på vej
Gustav vandt som bekendt ‘Jeg er celebrity – Fp mig væk herfra!’. Pengene er ikke brugt i dyre butikker eller på cafébesøg, men derimod er de sat til side sammen med de penge, som han tjener hver måned.
– Jeg har en supergod ide. Den skal udleves til en kæmpestor drøm, men jeg kan ikke fortælle jer, hvad det er endnu.
Men mon ikke, der indenfor en overskuelig fremtid bliver røbet lidt om realitystjernens store planer?
Se hele videoen her:

Kære følgere. Her fortæller jeg sandheden om, hvordan jeg tjener mine penge. Uden jer var jeg ingenting!!!Kys jeres Gustav <3
Posted by Gustav Andersen Salinas (officiel fanside) on 16. juni 2015

LÆS OGSÅ: TV: Henrik Qvortrup indrømmer: Jeg tog fejl af Gustav
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.