Gustav og Mitchel har tilgivet hinanden - Her & Nu

Gustav og Mitchel har tilgivet hinanden

En artikel fra Realityportalen.dk har eftersigende fået reality-homoerne Gustav og Mitchel på talefod igen.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 3. juli 2014 kl. 09:02

Når personer, der står en nær, træder på én, rammer det altid hårdere. Og det var sådan Mitchel havde det, da han læste Gustavs bog ‘Mit sande jeg’. Men nu er de to reality-divaer på talefod igen og har besluttet at lægge det bag sig.
Realityportalen.dk bragte en artikel om deres interne stridigheder baseret på et blogindlæg af Mitchel, hvor vi også bad Gustav om kommentere på Mitchels frustrationer. Dette var tilsyneladende nok til at sætte skub i de to gamle venner, som efterfølgende genoptog kontakten.
– Tak, skrev Mitchel til Realityportalen.dk på Facebook og fortsætter:
– På grund af jer har Gustav og mig talt sammen og besluttet at lægge det hele bag os og forsøge at få bygget et venskab op igen.
LÆS OGSÅ: ‘Singleliv’-Mitchel: Gustavs bog sårede mig
Sagde begge undskyld

De to fyre er glade for at være blevet venner igen. (Foto: Privat)

De to fyre er glade for at være blevet venner igen. (Foto: Privat)


Der er stadig en smule tvivl om, hvem der først kontaktede hvem, men i hvert fald var begge parter enige om, at stridigheden skulle lægges bag dem.
– Jeg har valgt at tilgive Gustav, da han er en af de få personer, jeg altid har holdt utroligt meget af. Når man er i hans selskab, keder man sig aldrig, og han tænker altid på alle andre end sig selv først, en rigtig gentleman og virkelig god vært, siger Mitchel.
Selvom reality-stjernen Gustav ikke fortryder de ord, der står i hans bog, så var det aldrig meningen at såre sin gamle ven.
– Jeg er ked af, hvis jeg har skrevet noget, som sårer andre – og særligt Mitchel. Men jeg har beskrevet tingene i bogen, som jeg opfattede dem dengang, hvilket jeg håber han også forstår nu, siger Gustav til Realityportalen.dk.
Deres fejde udfoldede sig særligt i Metroexpress, hvor Mitchel også er ked af de ting, han sagde om Gustav i vrede.
– Jeg undskyldte overfor ham, for den mudderkastning vi havde i Metroxpress efter hinanden. Det var ikke pænt gjort af nogen af os, og der var jeg klar til at undskylde som den første, siger Mitchel, og denne undskyldning sætter Gustav også pris på:
– Det viser meget om ham (Mitchel, red.), at han også har nosser nok til at sige undskyld for de ting, han har sagt.
LÆS OGSÅ: Gustav lancerer ny hjemmeside
Gamle venner
Som vi skrev i den omtalte artikel den 26. juni, blev Mitchel meget såret over historierne om ham i bogen. Men samtidig mener han, at der skal mere til for at bryde et stærkt venskab.
– Selvom jeg blev rigtigt såret, savnede jeg hans fantastiske humør. Derfor er jeg utroligt lykkelig for, at vi har valgt at lægge tingende bag os og komme videre. Han er en af de homoer, jeg har kendt længst tid, og vi går virkeligt mange år tilbage, og hvad er et rigtigt venskab uden problemer og tilgivelse?
De to reality-fyre har kendt hinanden siden Gustav var 15 år gammel. Derfor betyder det også meget for Gustav at bevare venskabet.
– Jeg er rigtigt glad for, at vi kan snakke sammen igen. Han er trods alt en af de venner, jeg har haft i flest år, siger Gustav.
LÆS OGSÅ: CHOK: Gustav havde sex under optagelser
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.