Gustav lancerer ny hjemmeside

I midten af juli er Gustav klar med sin nye hjemmeside, der vil få navnet ‘fabulousbygustav.dk’.

Af Silje Biørnstad - 23. juni 2014 kl. 12:56

Reality-stjernen Gustav har taget et nyt skridt for at komme tættere på sine fans. Den 25. juli åbner han nemlig sin nye hjemmeside, der vil få navnet fabulousbygustav.dk. Det skriver Se og Hør.

– Ideen med den her hjemmeside er at markedsføre mig, for jeg er jo et brand i mig selv. Jeg er kommet i en alder, hvor jeg er begyndt at brande mig selv på en god måde og jeg arbejder meget med det. Jeg er jo mit eget produkt, fortæller Gustav til Se og Hør og fortsætter.

– Man kan se mine videoer, man kan booke mig, man kan kan købe produkter fra mig, med mit eget navn, t-shirt, tøj, kuglepenne, cremer og så videre med mit navn på, uddyber Gustav.

LÆS OGSÅ: Gustav er single igen

Mere kontakt med sine fans

Udover at sælge merchandise, vil hjemmesiden også blive brugt til at bringe Gustav endnu tættere på sine mange fans.

– Og så kommer jeg til en gang om ugen at lave en skyperunde. Så hvis folk har spørgsmål eller har problemer, så kan man skype med mig, og så bytter jeg så ud efter fem minutter, så alle mine fans kan få lov at snakke med mig, fortæller han til Se og Hør.

LÆS OGSÅ: Gustav langer ud efter haters

Vil svare på spørgsmål om reality-programmer

Gustav ses ofte på skærmen i mange forskellige reality-programmer, hvilket er en af hans grunde til at skabe mere kontakt med sine fans.

– Det jeg glæder mig allermest til er, at man kan køre live-tv. Så for eksempel når folk sidder og ser ”For lækker til love” derhjemme, så kan jeg være live på min hjemmeside, og så kan folk spørge mig, hvorfor gjorde du sådan, hvorfor sagde du sådan, siger Gustav til ugebladet.

Den nye hjemmeside er lavet i samarbejde med kunto.dk og reality-fyren er sikker på, at det vil blive en succes.

– Det bliver skidegodt, lover Gustav.

LÆS OGSÅ: Medina flirter med ny hot fyr

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.