Gustav i kamp for det perfekte: Derfor får jeg botox

Realitystjernen er ikke bange for at ændre sit udseende. Han gør det for skønhedens skyld.

Af Mikkeline Andersen - 11. november 2014 kl. 11:55

Som 18-årig fik Gustav Andersen Salinas den første sprøjte med botox, siden er det blevet til flere. Og der er en særlig grund til, at realitystjernen får foretaget de ændringer, afslører han på sin blog.
– Jeg synes ikke, man skal nøjes i livet. Vi har jo kun ét. Man skal i stedet stræbe efter det, man vil opnå. Ikke for andres, men for ens egen skyld, skriver han og uddyber:
– Jeg synes faktisk, at hvis man har et problem, skal man gøre noget ved det. Hvis du er overvægtig, skal man så bare nøjes og sige ”jeg er smuk, som jeg er” – eller hvis du led af akne? Jeg synes ikke, man skal tale for meget om problemerne, men handle. Og dét er uanset hvilke problemstillinger, der kommer i livet: Man skal kæmpe for sine mål.
LÆS OGSÅ: Gustav spiste hest og droppede veninde
Havde det dårligt med sig selv
Da Gustav blev myndig og tog beslutningen om at få den første sprøjte med botox, erkender han, at det skyldtes, han ikke var tilfreds med sit udseende.
– Jeg syntes ikke, jeg var det, som jeg gerne ville være, og jeg blev træt af bare at tude over det. Og så tænkte jeg en dag, at nok var nok, og så tog jeg skridtet til at få botox, og det har ændret mit liv radikalt. Og jeg må ærligt indrømme, at når jeg ser mig selv i spejlet nu, er jeg blevet gladere, skriver Gustav.
LÆS OGSÅ: Gustav lover fans: Jeg kradser ikke af foreløbig
Fik mor til at græde
Selvom Gustav er blevet gladere, og selvom han roser sit udseende, når han sammenligner sig med sine dates i ‘For lækker til love’, så er realitystjernen ikke helt tilfreds.
– Men der er én ting, der stadig piner og frustrerer mig: Min næse. Men jeg har ikke tænkt mig at tude over det længere. Jeg vil gøre noget ved det. Jeg har haft det rigtig svært med denne her beslutning, da jeg ikke har lyst til at såre min mor, og da jeg fortalte det til hende, blev hun ikke bare vred og rasende på mig, men hun decideret græd og tiggede mig om at stoppe de radikale ændringer ved mit ansigt, for hun synes, jeg er smuk, som jeg er.
LÆS OGSÅ: Gustav: ‘For lækker til love’ er for egoistiske røvhuller
Stræber efter det perfekte
Realitystjernen er fuldt ud bevidst om, at mange synes, det var for tidligt, da han fik botox første gang, og at han gik over grænsen i bestræbelserne mod det perfekte.
– Jeg vil give mange mennesker ret: Jeg stræber hele tiden efter det perfekte, men jeg ser det faktisk ikke som noget negativt. Uanset hvad jeg går indtil i mit liv, vil jeg altid gøre det bedre og bedre og bedre, skriver han og gør det klart hvorfor:
– Det er der én simpel forklaring på: Jeg hader at nøjes. Jeg føler, at folk, der nøjes, det er folk, der ikke får mere succes i deres liv. Det er ikke ensbetydende med, at de ikke kan være lykkelige, men jeg har bare altid haft større ambitioner for mig selv hele tiden.
LÆS OGSÅ: UPS: Gustav afslørede vennens affære
u hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.