Gustav jubler over kåring: Årets mest trendy musikvideo i 2013

Det amerikanske hjemmeside BuzzFeed.com har offentliggjort listen over de mest populære musikvideoer på YouTube.com i 2013, og Gustav og ‘8Ball’ har vundet for deres musikvideo til sangen ‘Gustav’.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 12. december 2013 kl. 15:27

Gustav er en succesfuld herre, og netop nu meddeler han på Facebook, at det amerikanske hjemmeside BuzzFeed.com har kåret musikvideoen til sangen ‘Gustav‘ som den mest trendy musikvideo på YouTube.com i 2013. Sangen er lavet i samarbejde med drengene fra ‘8Ball‘.
-OMFG! Er lige blevet kåret af et af Amerikas største online magasiner, BuzzFeed. Min sang er blevet kåret som den mest trendy sang fra Danmark. er så stolt og beæret, og det er 8Ball også. Nu er 8Ball og jeg på vej ind til Hovedbanegården, og vi optræder kl 16.00. En gratis koncert til alle jer fab mennesker, skriver en glad Gustav netop nu på Facebook. (uredigeret)
Sangen ‘Gustav’ er blevet set næsten fire millioner gange på Youtube.com, og i december udkom ‘8Ball’ og Gustav med en ny sang ‘Gustavs Jul‘, som allerede er blevet set over 300.000 gange.
Se listen over de musikvideoer, som har været de mest trendy på YouTube.com i 2013 HER.

LÆS OGSÅ: Joy sælger hotpants med numsefyld
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.