Gustav: Jeg er taknemmelig for overfald

Realitystjernen er kommet sig helt over det overfald, han blev udsat for for to og et halvt år siden.

Af Jonas Sand - 2. juni 2016 kl. 14:55

Gustav Andersen Salinas blev umotiveret slået ned for to og et halvt år siden, og i aftenens afsnit af ‘Til middag hos’ åbner han op omkring den episode og fortæller, hvordan den ændrede hans liv for altid.
– Den dag rejste jeg mig op på hospitalet og sagde, at enten kan jeg blive liggende og være bange for næste overgreb, eller jeg kan selv gøre noget ved problemet. Og så gik jeg i gang med at træne, så jeg ligesom kan forsvare mig selv, siger han i afsnittet.
– Jeg er faktisk meget taknemmelig for, at han overfaldt mig. For ellers ville jeg jo ikke have det så godt i dag. Så ville jeg stadig gå rundt og være bange, og hvis jeg bliver slået nu, så slår jeg sgu tilbage, fortsætter han.
Herunder kan du få et smugkig på programmet, som du kan se i aften klokken 19:00 på TV3.

LÆS OGSÅ: Gustav er knust: Single igen
LÆS OGSÅ: Gustav trak medie i retten: Her er dommen
GALLERI: Se Gustavs vilde forvandling
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.