Gustav: Jeg kunne godt date en på SU

‘For lækker til love’-stjernen skræmmer fyrene væk med sine høje krav, men i virkeligheden er det noget andet, som tæller for Gustav.

Af Dan Bjerggård - 31. marts 2014 kl. 8:13

I en alder af bare 22 år har realitystjernen allerede opnået mere end de fleste på hans alder.
– Jeg har blandt andet to biler, og en stor lækker lejlighed i København. De fleste på min alder er altså på SU, og mange bor på kollegium. Jeg kan mærke på dem, at de bliver intimideret, og ikke tør date mig, fortæller Gustav til Realityportalen.dk.
Den kække latino ved da også, at hans medvirken i programmer som ‘For lækker til love’ kan danne et forvrænget billede af hans krav til drømmefyren.
– Fyrene på min alder er bange for at date mig, da de har set ‘For lækker til love’, og jeg kan nærmest mærke på dem, at deres penis skrumper af mindreværdskomplekser.
LÆS OGSÅ: CHOK: Gustav havde sex under TV-optagelser
Ambitioner er det vigtigste
Når man ser ham medvirke i programmer som ‘Dagens mand’ og ‘For lækker til love’, så har realitystjernen skyhøje krav til drømmefyren, men når alt kommer til alt, så er der en ting, som virkelig tæller hos Gustav.
– Jeg tænder på passion! Min kommende kæreste skal have ambitioner i livet. Jeg kunne godt være kærester med en på SU, så længe han har ambitioner. I princippet er jeg ligeglad med, hvad han laver, han skal bare blive ved med at drømme og forfølge sine drømme, afslutter han.
LÆS OGSÅ:
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.