Gustav har store drømme: Man skal aldrig nøjes - Her & Nu

Gustav har store drømme: Man skal aldrig nøjes

Gustav har allerede succes som personlig træner, og han er ved at åbne sit eget træningscenter, men det er ikke nok for den tidligere reality-stjerne.

Af Lise Nygaard - 20. maj 2017 kl. 10:55

Gustav er en mand, der ved, hvad han vil have. Da vi lærte Gustav at kende i TV 2-programmet ‘Dagens mand’, havde han et tydeligt billede af, hvilken mand han ønskede sig, og samme målrettethed melder sig nu, hvor jagten er sat ind på at få sit eget træningscenter.
– Jeg går efter et træningscenter, hvor der er højt til loftet. Vi skal minimum have 700 kvadrameter, og det skal være her i København, så det er lidt svært at finde. Men vi har ikke mistet modet. Vi har tre mæglere på sagen og har allerede fået nogle tilbud, men man skal ikke nøjes – man skal have det bedste, fortæller Gustav til Realityportalen.dk til premieren på ‘Ridiculousness’.
LÆS OGSÅ: Glad Gustav viser lokkerne frem efter operation
Selvom Gustav allerede er et veletableret navn i fitness-kredse med sin personlige træning, en træningsbog og et kommende center, er Gustav slet ikke færdig med at udvide.
– Det skal blive vildere, vildere og vildere, man skal aldrig stoppe, man skal aldrig nøjes. Så skal jeg lave mine egne proteinbarer, hvem vil ikke gerne spise Gustavs proteinbarer? griner han.
LÆS OGSÅ: Gustavs nye look: Skal opereres for 60.000 kroner
LÆS OGSÅ: Gustav Salinas: Nej tak til min fede træner
Se hele interviewet med Gustav herunder.

LÆS OGSÅ: Gustav: Sådan er mit forhold til porno
LÆS OGSÅ: Gustav afslører: Jeg har været sammen med en kvinde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.