Gustav forarger med sort dildo

Gustav er aktiv på sin Facebook-profil, og af og til bliver han åbenbart for meget for sine FB-venner.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 30. juli 2012 kl. 20:15

Gustav Salinas fra ‘Divaer i junglen’, ‘Dagens Mand’ og ‘For lækker til love’ er en ivrig bruger
af Facebook. Tidligere i dag lagde han et billede op, hvor han holder en sort dildo.
– Sorry, at min video ikke er kommet op endnu. Har været så bekymret hele dagen, for jeg har ikke kunne finde min “Sorte-Per” Åhh, men endelig har jeg fundet ham, jeg er SÅÅÅÅÅ lykkelig. Det er utroligt at sådan en ting, kan gøre en så glad om aftenen – håber ikke i har haft en ligeså stresset dag, som jeg.. Kys kys, skriver Gustav på sin Facebook.
Flere af hans Facebook-venner er dog blevet meget forarget og stødt over, at han har lagt sådan et billede ud. De forskellige kommentarer lyder som følger:
– Det er for klamt. Han er snotdum. Det er for ulækkert til Facebook. Og sådan fortsætter de forskellige kommentarer.
Gustav selv forklarer sig med følgende opdatering.
– Jesus Christ….. Bor vi ikke i Danmark eller, er det bare mig. Tænk, at folk kan blive forarget over en sort legetøjs dildo. Og vi kalder os åbne og med ytringfrihed!!! Og her gik jeg og troede, at alle syntes, at jeg er racist, og jeg ville bare støtte integrationen med et stykke sort gummi-legetøj. Det må være bevis på, hvor åbent synet jeg er på alle områder. Relaaaaax og nyd livet, det er for kort til andet, har Gustav netop skrevet på sin Facebook.
Hvad mener du?

Er det ok, at Gustav smider et billede op af sin dildo?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.