Gustav efter endt forhold: Jeg har aldrig været så lykkelig

Gustav nyder sin singletilværelse, hvor han for alvor har tid til at arbejde på sine mange projekter.

Af Louise Andersen - 13. januar 2019 kl. 10:55

I lidt mere end et år har dannede Gustav Salinas Andersen og Niels Goido par, og selvom de gik fra hinanden i sensommeren, så fandt de hurtigt sammen igen, fordi de ikke kunne undvære hinanden. Lykken varede dog kun nogle få måneder, for nu er begge fyre atter single, og selvom parret ikke er uvenner, så er Niels flyttet ud af parrets fælles hjem, og de to taler ikke længere sammen.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk og kæresten har gjort det forbi
På trods af, at bruddet er relativt nyt, så lader alting til, at Gustav faktisk har det rigtig fint.
– Jeg har aldrig været så lykkelig. Jeg har helt sindssygt travlt, men jeg har heldigvis tiden til at arbejde hårdt på alle mine projekter nu, fortæller han til Realityportalen.
LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: Dansk realitypar er blevet forældre

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, hvilke gode råd Caroline Fleming har efter et brud


LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-mor afbrød forlovelsen: Nu har parret fundet sammen igen

Takker nej til tv-programmer

Rigtig mange ville sikkert elske, hvis Gustav vendte tilbage til tv-skærmen, men der er overhovedet ikke udsigt til, at det bliver aktuelt.
– I går ringede TV3 og spurgte, om jeg ville være med i et nyt program. Før i tiden havde jeg været nødt til at sige ja, fordi reality var dér, hvor jeg tjente mine penge. Men i går kunne jeg simpelthen takke nej, fordi jeg har så travlt med alle mine andre projekter, og det er helt vildt fedt. Jeg arbejder hårdt, siger Gustav.
Gustav, som har stor succes som personlig træner, har travlt med at hjælpe sine fitnessklienter i dét fitnesscenter, han ejer. Derudover har han for nyligt udgivet en kogebog, så den tidligere realitystjerne ligger langt fra på den lade side. Han kan også opleves på skærmen igen, hvor han i et afsnit af ‘De unge mødre på slottet’ træner fire unge mødre. Det kan ses allerede nu på Dplay eller på Kanal 4 den 21. januar.
LÆS OGSÅ: Numse-Rasmus: Her er status på mit Afrika-bryllup
LÆS OGSÅ: Kia raser efter ny udskrivelse: Jeg føler mig svigtet