Gustav efter brud med kæresten: Jeg skal ikke være enlig far

Gustav ønskede at blive far, inden han blev 30, men de planer er gået i vasken sammen med bruddet med Kenneth, da Gustav ikke vil være enlig far.

Af Rikke Lynge - 27. maj 2020 kl. 11:36

Gustav Salinas og Kenneth Damsgaard er ikke længere kærester, det skriver Gustav i et længere opslag på Instagram, hvor han fortæller, at beslutningen blev taget sammen for noget tid siden.
– Kenneths og mit forhold har været et fantastisk eventyr, og jeg har nydt hvert eneste kapitel. Men desværre har alle bøger også en slutning, skriver Gustav og fortsætter.
– Grunden til, vi først offentliggør det nu, er, fordi vi lige skulle mærke efter, om det var det rigtige valg – og ja, det er det.
LÆS OGSÅ: Gustavs vilde sats: Køber aktiver for festpenge
Parret offentliggjorde deres forhold i august 2019, men havde forinden offentliggørelsen dannet par i noget tid. Til juni skulle parret have en hund sammen, som Gustav glædede sig meget til.
– Jeg glæder mig utrolig meget til at have noget sammen med min kæreste – noget levende. Og så drømte jeg om at blive far, inden jeg blev 30 år. Jeg ved godt, at en hund ikke er det samme som et barn, men det bliver jo mit lille barn, sagde Gustav til Realityportalen i starten af april.
LÆS OGSÅ: Gustavs store succes: Ingen troede på en realitystjerne
Men nu er drømmen om en hund blev slukket, da parret har valgt at gå hver til sit.
– Angående lille Coco, så kom Coco aldrig hjem til os, men hun har fået en dejlig familie, hvor hun vil få masser af kærlighed. Det ville også være mærkeligt, hvis jeg skulle være enlig far i så tidlig en alder, skriver Gustav på Instagram.
LÆS OGSÅ: CHOK! Fie Laursen tager konsekvensen af sugardating-reklame
Den altid humørsmittende Gustav kommer dog ikke til at hænge med mulen efter bruddet med Kenneth.
– I kommer ikke til at opleve at se mig trist, deprimeret eller sur, for hvordan skal man dog være det, når man har haft så mange fantastiske måneder sammen med et menneske, man respekterer dybt. Jeg er en evig optimist, og jeg ved, der venter både mig og Kenneth gode ting i livet.
Gustav kommer ikke nærmere ind på, hvad årsagen er til bruddet, andet end at de ville forskellige ting i livet.
Realityportalen har forsøgt at få en uddybende kommentar fra Gustav.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-stjerne afhængig af stoffer