Gustav dater med hjertet

Gustav tager i denne uges afsnit af ‘For lækker til Love’ på date med en fyr, som han aldrig havde forestillet sig kunne være hans type.

Af Signe Mai Kærsgaard - 14. februar 2013 kl. 16:09

Gustav går all-in for at finde kærligheden, og det bød i sidste uge på et besøg hos Joan Ørting. Og netop det møde overbeviste Gustav om, at han skal have hjertet med, når han dater – og ikke kun øjnene.
– Jeg har jo altid været kvalitetsbevidst og ved altid, hvordan en fyr skal se ud – jeg har bare ikke været kvalitetsbevidst med det indre, og det er det, jeg skal lære, forklarer Gustav i aftenens afsnit.
‘Shrek’ findes frem
Gustav beslutter sig derfor for at hive en gammel date frem fra den sorte bog. For har hans syn på David ændret sig? Ifølge Gustav er hans date lidt for tyk og ligner Shrek, men med Joan Ørtings råd i baghovedet førsøger han alligevel at se de indre værdier i sin date. Men han må konkludere, at daten ikke helt lever op til hans standarder.
– For fire år siden var han altså meget tyndere. Jeg tror i hvert fald, han har taget de der 30 kg på, siger Gustav og fortsætter:
– Jeg synes, David er ligesom Shrek – pisse-grim, men samtidig så sød, og man griner bare af ham. Vi skal i hvert fald have noget botox – i hvert fald 1 liter – og så skal vi også have personlig træner til ham. Jeg kan ikke gå med en fyr, der ligner fede Dorit.
LÆS OGSÅ: Nyt par i realityland
Gaver hitter
På trods af Gustavs forudintagede indtryk af jyden David, overraskes han, da hans date forærer ham en gave. Pludselig glemmer Gustav nemlig alt om udseende, madvaner og standarder – for i stedet smelter hans hjerte.
– Da han hiver den gave frem, tænker jeg ‘oh my god’. Jeg elsker mænd, der giver mig gaver. Der er ikke noget bedre, lyder det fra Gustav.
Ændrer gaven Gustavs syn på David, så han går på kompromis med udseendet?
Se med i aften, når ‘For lækker til love’ ruller over skærmen klokken 21:00 på TV3.
LÆS OGSÅ: ‘For lækker til love’-Mikkel: Jeg er mig selv
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.