Gustav: Casper Christensen har intet selvværd!

Forleden skød Casper Christensen med skarpt og kritiserede Gustav for at være talentløs. Men nu svarer Gustav igen.

Af Marlene Juhl Skovgård - 18. juni 2013 kl. 14:10

Gustav har igennem sin karriere måtte lægge ører til mange kritiske kommentarer omkring sin person, og nu melder Casper Christensen sig i det kritisable kor og kalder Gustav for talentløs. Men da Realityportalen.dk tidligere i dag talte med Gustav, lod det ikke til, at de barske kommentarer har rystet diaven, og Gustav giver nu igen af samme skuffe.
– Casper siger, jeg er talentløs og ender som bager, men jeg synes, det er forfærdeligt, hvis han synes, det at være bager er et lortejob. Hvor højrøvet er man så ikke lige. Et arbejde er et arbejde, og sådan burde det være, fortæller Gustav til Realityportalen.dk. og fortsætter:
– Helt ærligt, han bliver snart 50 år, og så kan han blive irriteret over en knægt på 22 år. Problemet med ham er, at han har mega meget selvtillid. Han har det hele, men selvværd, det mangler han. Og dér er den store forskel på ham og jeg, for jeg har begge dele.
SE  HER: Gustav sender en videohilsen til Realityportalen
Under andre succes
Gustav er målløs over kommentarerne fra Casper Christensen der, ifølge Gustav, selv er startet fra nul.
– Jeg forstår bare ikke, hvorfor han ikke kan unde folk noget godt. Jeg under ham hans succes. Jeg synes, det er smukt, at han har den succes, han har og tillykke med det. Men han kan åbenbart ikke unde andre succes, pointerer Gustav.
Selv om ordet talentløs ikke er et rart ord at få koblet på sin personlighed, så bider det ikke fast i Gustav.
– Jeg er glad for den jeg er inderst inde, og det er Casper Christensen ikke. Han mangler det der selvværd, og jeg synes, det er skrækkeligt, at han ikke har fået det endnu i den alder han har. Han mangler noget inderst inde, siden han har behov for at sige de ting, som han gør, slår Gustav fast.
LÆS OGSÅ: Gustav er ‘For lækker til KBH’
Elsk dig selv!
Casper Christensen kommentar om Gustavs manglende talent, er reality- stjernen ikke enig i.
– Altså, jeg har talent. Jeg forstår at underholde, promote og entertainer, og så er jeg meget humoristisk, lyder det fra Gustav, som uddyber:
– Jeg hviler meget i mig selv. Jeg kan både lave sjove videoer, men også tale om seriøse ting. Jeg har lært at elske mig selv. Det gjorde jeg ikke for fire år siden, da jeg startede med at lave det jeg gør. Man skal elske sig selv, når man ser sig i spejlet, men man skal også elske det indre – det er så vigtigt. Enhver idiot kan have selvtillid, få komplimenter og sådan, men det med selvværdet, det kan du ikke bare få eller købe dig til, det skal man arbejde på, slutter Gustav.
Gustav er aktuel i et nyt TV3-program til efteråret, som går under navnet ‘For lækker til KBH’.
LÆS OGSÅ: Kay lancerer ‘Små fødder, store nødder’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.