Gustav afslører vild historie: Det så man ikke på tv

Gustav endte med at give tv-holdet lidt af en oplevelse, da han ikke kunne holde fingrene fra en fyr.

Af Louise Vilsbøl - 24. august 2021 kl. 11:09

Det er ikke alt, man ser på tv – heller ikke selvom der er tale om reality-programmer, for der er simpelthen nogle ting, som er for vilde til at kunne blive vist i tv. Det ser man for eksempel, når sex sløres i diverse programmer, men der er også ting, der er så vilde, at de ikke engang kan sløres. Det afslører Gustav, som fortæller en historie fra sine unge dage på skærmen.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-stjerne i slem ulykke

– 22 år, og jeg havde allerede lavet 60 programmer af ‘For Lækker til Love’. Jeg havde nærmest datet hele Københavns homomiljø, og havde jeg ikke datet dem, så havde de i hvert fald mødt min tryllestav. Men nu skulle jeg på date nummer 61, og det var nærmest umuligt for produktionsselskabet at skaffe en date. Men ‘For Lækker til Love’ blev båret af min ekstreme homo-karakter, så selvfølgelig fandt de en udvej. De fik fløjet en bøsse fra England til København, skriver Gustav på Instagram og fortsætter:

Artiklen fortsætter under videoen, hvor paradisoen Nicklas fortæller om sine fremtidsplaner med Ida.

– Jeg var i chok, da jeg fik at vide, jeg skulle på date med en engelsk fyr, især fordi jeg var pisse dårlig til engelsk. Men jeg var mest i chok, da jeg fik at vide, vi skulle tegne croquis med hinanden. Jeg spurgte produktionsselskabet ”hvad fanden er croquis?”, og de svarede ”det er, hvor man tegner hinanden nøgne.” Jeg sagde ”I fortæller mig, at jeg skal vise min kødpakke til en person på første date?” Og de sagde ”ja.”

LÆS OGSÅ: Kæmpe ‘X Factor’-stjerne med i ‘Vild med dans’

Han havde en frankfurter

Gustav tog dog udfordringen op, for dengang fyldte det meget for ham at blive berømt – i afsnittet før havde han været ude og få vokset numse sammen med sin bedste ven, så en grænseoverskridende ting fra eller til betød ikke alverden.

– Endeligt møder jeg min engelske date. Flot høj fyr med lyse øjne. Jeg fattede ikke en skid af, hvad han sagde. Han går ind og klæder sig om og kommer ud i en morgenkåbe. Han sætter sig på sofaen og nu kom øjeblikket. Han åbner morgenkåben, og jeg blev målløs! Det var ikke en cocktail pølse, men en frankfurter, afslører Gustav og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

– Jeg har aldrig i mit liv set noget så stort, og jeg kunne på ingen måde koncentrere mig. Dengang var jeg stadig en uskyldig dreng, og følte nærmest at jeg burde tegne en anaconda i stedet for et menneske. Men pointen i ‘For Lækker til Love’ var, at jeg skulle afvise alle mine dates, selvom jeg syntes de var flotte, så det gjorde jeg… indtil vi skulle klæde om.

– Så kom det mest pinlige af det hele. Vi går ind for at klæde om, og jeg tænker, jeg har mødt Harry Potters tryllestav, og den møder man ikke hver dag. Pludselig banker det på døren, og produktionen råber: ”Gustav, vi laver ‘For Lækker til Love’ og ikke pornofilm, så vil I være søde at slukke jeres mikrofoner.”

I sin bog ‘Mit sande jeg’ afslører Gustav, at de aldrig fik gjort det færdigt, og at den engelske date under den efterfølgende middag fik fortalt nogle ting, som gjorde, at Gustav mistede lysten til at fortsætte, hvad de havde begyndt.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

Læs mere om