Gunnvørs børn tilbage i skole: Vi mangler stadig det vigtigste

‘Forsidefruer’-babens børn er blandt de elever, der i dag var tilbage på skolebænken. Men det har slet ikke reddet hverdagen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 8. februar 2021 kl. 16:55

Som januar har været for de fleste af os, har det også været en mørk og tung måned at komme igennem for Gunnvør Virgarsdóttir og børnene Sigga, Hanna og Hugo, og corona-trætheden er ikke ligefrem lettet.

– Jeg er blevet meget opmærksom på de ting, jeg savner ved vores hverdag. Vi plejer at være meget sociale; at være ude at spise, besøge folk og få gæster hjem – og at rejse. Når man så tager det ud af sin hverdag, så blive det hele lige pludselig en dødkedelig rutine, siger Gunnvør til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

Derfor er det et lyspunkt, at Hanna og Sigga er blandt eleverne i 0. til 4. klasse, der fra i dag igen skal tilbage til skolen.

– Det kommer til at lette min hverdag meget, men det er jo stadig bare det sociale vi savner. Det at se andre mennesker, siger hun.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører alt: Det gør bare virkelig, virkelig ondt

Stadig mange savn

Derudover er både Gunnvør og hendes tre børns hverdag normalt fyldt ud med svømning, klaver, ballet og fodbold, og de aktiviteter er der stadig lagt låg på.

– Så det der med at blive stimuleret af noget udefra, det mangler vi alle fire. Det er jo det, der giver livskvalitet, og vi glæder os meget til, at det kommer tilbage. Det passer mig rigtig dårligt med den livsstil, vi har lige nu, fortæller stjernen ‘Forsidefruer’.

Da Danmark i foråret var lukket ned, så man ellers, at Gunnvør og børnene hyggede med hjemmeskole og blandt andet at bage kage. Men denne gang har nedlukningen trukket ud, og i dag har Hanna og Sigga næsten været hjemsendt fra skole i to måneder, mens Hugo dog har været i børnehave.

Det tærer naturligvis på kræfterne, når man samtidig skal drive en forretning, som Gunnvør gør som influencer og ejer af webshoppen Spoilmommy.

LÆS OGSÅ: Har du også undret dig? Derfor er Gunnvør ikke med i ‘Forsidefruer’

– Der har været en masse udfordringer ved det. Bare det at vi alle sammen sidder med vores computere og er på internettet, som er så dårligt, at vi kan ikke være på på samme tid, siger Gunnvør.

Hun tilføjer:

– Men jeg siger hele tiden til mig selv og til mine børn, at vi nok skal klare det. Der er jo folk, som har det 100 gange værre end os, og det er en vigtig pointe i det her, for selvfølgelig er det hårdt, men det kunne sagtens være værre. Vi savner det liv vi havde, og det er der også meget positivt ved.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy lider af angst: Sådan begyndte det