Gunnvør tager afstand fra Oliver Bjerrehuus

Forretningskvinden vil bryde med altid at blive set i sammenhæng med faren til sine børn.

Af Pernille Hahn Hauberg - 9. marts 2017 kl. 10:41

I det nye TV3-program ‘Forsidefruer’ får seerne lov at kigge med indenfor hos fem kendte kvinder, der jævnligt bliver omtalt i medierne. En af dem er modellen Gunnvør Dalsgaard, der i bladene nok er mest kendt for at være mor til Oliver Bjerrehuus’ to, snart tre, børn.
Men nu er det Gunnvørs tur til at være i rampelyset, og der vil hun tilsyneladende gerne stå alene.
– Jeg håber, man ser, jeg er en person, som elsker mine børn. De er mit altoverskyggene fokus i mit liv. Det og så at jeg har gang i en masse andre ting, business (forretning, red) og hvad ved jeg, siger Gunnvør til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Så måske at Oliver bliver lidt mere perifer, fordi det er tit det, der bliver fokuseret på i mit liv: At det er ham, og hvad han nu finder på at lave, og hvad han kan finde på at skøre ting. Det kunne jeg egentlig godt tænke mig at distancere mig lidt fra.
LÆS OGSÅ: Suzanne Bjerrehus: Sådan er mit forhold til Gunnvør
LÆS OGSÅ: Amalie om sit nye program: Jeg ved ikke, om jeg kan lide det
Her bestemmer Gunnvør
I programmet tager de fem kvinder seerne med indenfor i deres hverdag. Selvom hun har haft et kamerahold i ryggen, har det alligevel været en positiv oplevelse at medvirke. Ikke mindst for at kunne fortælle sin egen historie.
– Jeg synes egentlig, det har været fint. Jeg er ikke gået med til noget grænseoverskridende, lad mig sige det på den måde. Det har jeg tit følt mig tvunget til tidligere, fortæller Gunnvør og uddyber:
– Det har bare været… Så har jeg tit været biperson i Olivers programmer, hvor det ikke har været min historie. Det har jo været ham, der tossede rundt, og så ser man mig lidt på sidelinjen. Her bestemmer jeg trods alt, hvad jeg og mine børn medvirker i.
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy mobbet af Sarah Louise
Forsidenfruen medgiver, at det at ville have lidt afstand til, hvad faren til sine to, snart tre, børn går og laver kan virke lidt mystisk.
– Det er selvfølgelig lidt skørt, fordi jeg er i gang med at få et barn med ham igen. Men det er jo, hvad det er. Vi er to mennesker, fastslår Gunnvør og smiler.
Du kan følge Gunnvør og de andre ‘Forsidefruer’ om onsdagen kl. 20:00 på TV3. 
LÆS OGSÅ: Oliver om babylykke: Er du sindssyg, vi er glade
LÆS OGSÅ: Oliver Bjerrehuus og ekskæresten: Vi holder ferie sammen
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Oliver Bjerrehuus er pinlig!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.