Gunnvør forklarer sin skrappe bemærkning

Gunnvør var forarget over, hvordan nogle af fruerne opførte sig ved ankomsten til Færøerne.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. marts 2021 kl. 18:55

I ‘Forsidefruer’ er der i de fleste sæsoner en rejse til udlandet, og denne gang havde valget stået mellem Island og Færøerne, der endte med at blive den destination, som coronapandemien tillod.

Her var furerne tilbage i august. Amalie blev dog hjemme på grund af graviditeten.

Allerede kort efter ankomsten opstod en konflikt. Det var igen værelsesfordelingen, der var årsagen, og det var altså dermed andet værelsesdrama i sæson 9 af ‘Forsidefruer’.

Denne gang var det Janni Ree og Tina Lund, der ikke kunne nå frem til enighed.

LÆS OGSÅ: Derfor ville Gunnvør ikke have fruerne med til Færøerne

Det hele kan man se i det nyeste afsnit ‘Forsidefruer’, og diskussionen mellem de to fruer fik Gunnvør Virgarsdóttir til at ryste på hovedet. Derfor udtalte hun i programmet, at hvis det var hendes børn, der havde opført sig sådan, ville hun skælde dem ud.

– Lige på dét punkt er vi bare meget, meget forskellige. Jeg indrømmer gerne, at vi alle seks kan have holdninger og til tider være lidt langt fremme i skoene. Men når det gælder manerer og og at opføre sig ordenligt, er vi forskellige, siger Gunnvør om hele situationen.

LÆS OGSÅ: Amalie: Der skulle jo ikke være et barn igen allerede

Ville ikke have fruerne med til Færøerne

– De er jo voksne mennesker, og selvfølgelig kan jeg ikke tillade mig at skælde dem ud. Men jeg bemærker bare, at havde mine børn opført sig sådan, så havde jeg irettesat dem. For mig er det helt almindelig dannelse, at man ikke konstant tænker på sig selv, uddyber hun.

Gunnvør har tidligere fortalt, at hun var nervøs for, hvordan fruerne ville opføre sig, og at det faktisk var imod hendes vilje, at turen skulle gå til hendes fædreland. Dog viste det sig, at alle bekymringer var unødvendige, for turen blev for alle en dejlig oplevelse.

LÆS OGSÅ: Jackie Navarro afslører nye sider af Rasmus

– Jeg siger ikke, at man skal være selvudslettende, men det er oftest mest klædeligt at lade andre komme til. Udfordringen i situationen var jo, at de begge to følte, at de ofte havde givet sig. Men paradokset består i, at hvis man er fornærmet over, at man ikke fik det bedste værelse, så må det jo betyde, at man ville have det fint med at få det store værelse og dermed, at en anden sad med den følelse af at være forbigået. Det er ikke vildt sympatisk, fastslår hun.

Værelsesdramaet endte ikke med at præge resten af opholdet. Men det laver ikke om på, at Gunnvør blev en smule forarget over episoden.

LÆS OGSÅ: Tina Lund afslører flytteplanerne