Gunnvør: Jeg kan sjældent genkende Olivers historier - Her & Nu

Gunnvør: Jeg kan sjældent genkende Olivers historier

Oliver og Gunnvør er langt fra enige om deres indbyrdes forhold.

Af Louise Vilsbøl - 23. september 2019 kl. 10:33

Fredag aften var Oliver Bjerrehuus mødt op i ‘Vild med dans’-studiet sammen med sin eks Anna von Lindholm for at støtte deres fælles søn, Oscar Bjerrehuus, i programmet.
LÆS OGSÅ: Oliver ligeglad med Gunnvør: Jeg har kneppet så mange kællinger siden
På den røde løber fortalte en storsmilende Oliver, at kommunikationen med moren til sine øvrige tre børn, Gunnvør Dalsgaard, var blevet bedre, efter han i talkshowet ‘Kaffe og kage, frem og tilbage’ fortalte, at de var så uenige om alt, som man overhovedet kunne være. Her kaldte han kommunikationen helt død, men nu er det altså ifølge Oliver anderledes.
– Vores kommunikation er blevet bedre, så vi kan sådan enes om ungerne. Det er jo dejligt. Hver anden weekend har jeg dem, det er en fornøjelse, fortalte Oliver fredag.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe åbner op om voldelig barndom

Gunnvør: Kan sjældent genkende Olivers virkelighed

Gunnvør er dog uforstående overfor Olivers udtalelser, men det er langt fra nyt, at hun ikke kan forholde sig til de ting, hendes eks slynger ud i medierne.
– Jeg ikke ved noget om, at der er sket noget nyt. I min verden har vi hele tiden været i stand til at kommunikere om børnene. Jeg kan sjældent genkende den virkelighed, han beskriver. Jeg tror desværre, at Oliver altid vil udtale lige præcis dét, som giver mest mediedækning på det givne tidspunkt – selv hvis det indebærer udtalelser om hans børn og om mig, fastslår Gunnvør og fortsætter:
LÆS OGSÅ: WTF: Oliver Bjerrehuus onanerede til sin mor
– Jeg har for længst konstateret, at der ikke er nogen grænser for, hvad han kan finde på at sige. Hans moralske kompas er anderledes end mit, og hans forhold til sandheden herefter.
Gunnvør understreger, at det ikke er fordi de to er meget uenige, hun forstår bare ikke hans udtalelser i øst og vest og synes, at de kommunikerer fint omkring børnene, ligesom de hele tiden har gjort. Hun er dog træt af, at han hele tiden udtaler sig omkring deres privatliv og deres børn.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise indrømmer: Det er jo mig, den er gal med