Gunnvør afslører: Sådan er forholdet til Oliver Bjerrehuus

Det er gået meget op og ned mellem Gunnvør og Oliver, der tidligere i år blev forældre sammen for tredje gang.

Af Jonas Sand - 10. september 2017 kl. 18:00

Oliver Bjerrehuus og Gunnvør Virgarsdóttir blev tidligere i år forældre sammen for tredje gang, da Gunnvør fødte en lille søn. De to var dog ikke kærester på daværende tidspunkt, og generelt er forholdet mellem de to gået op og ned.
I øjeblikket går det dog op, og den lille familie har det godt. Det fortalte Gunnvør, da Realityportalen.dk mødte hende til forpremieren på sæson 2 af ‘Forsidefruer’.
– Han (sønnen, red.) er så sød og skøn. Oliver er med på sidelinjen så meget som muligt. Oliver og jeg er gode til at afløse hinanden, når vi har travlt med andre projekter, og det er dejligt. Så vi har det godt, og børnene trives, fortæller Gunnvør, der dog ikke vil ud med, om de to er et par igen.
– Jeg vil ikke sætte en titel på os. Men vi har det skønt, og vi elsker at være forældre sammen, siger Gunnvør, der heller ikke vil udelukke, at de i fremtiden får barn nummer fire sammen.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om forholdet til Oliver: Vi er en familie på godt og ondt
LÆS OGSÅ: Gunnvør om Olivers beskyldninger: Det er trist
Klar til rejse
Faktisk går det så godt mellem Oliver og Gunnvør, at de har planer om at tilbringe meget mere tid sammen i fremtiden.
– Vi planlægger at tage på en lang rejse sammen hele familien. Men det ligger nok et lille stykke ude i fremtiden, og vi har endnu ikke bestemt os, hvor vi skal hen. Men vi elsker som sagt at være forældre sammen, og vi vil gerne give børnene nogle oplevelser, fortæller Gunnvør.
Du kan igen følge med i hendes liv, når hun sammen med de fem andre kvinder vender tilbage i en ny sæson af ‘Forsidefruer’ torsdag den 14. september klokken 21:00.
LÆS OGSÅ: Gunnvør om graviditet: Det har aldrig handlet om at være kærester
LÆS OGSÅ: Gunnvør afslører: Har jeg fået botox i læberne
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.