Gunnar efter 'Bagedyst'-kiks: Sådan har jeg det med mit mesterværk

Det kom som noget af en overraskelse for Gunnar, da det i aften var ham, der måtte forlade ‘Den store bagedyst’.

Af Emilie Holm Egebro - 5. oktober 2016 kl. 20:55

Til trods for at Gunnar for anden uge i træk vandt den hemmelige udfordring i ‘Den store bagedyst’, var det alligevel ham, der måtte forlade konkurrencen. Dommerne jublede ikke just over hans polterabend-mesterværk, og det ærgrer Gunnar, at de ikke tolkede hans ide, som den var tiltænkt:
– Jeg havde slet ikke regnet med at ryge ud i aften, og det er også derfor, jeg bliver så ked af det. Jeg synes ikke, jeg præsterede så dårligt, og derfor er det da rigtig ærgerligt, at de ikke ser min kage på den måde, som jeg tænkte den, forklarer han til Realityportalen.dk og fortsætter:
– Ideen med de fødderne under lagnet var jo, at det skulle være lidt mandeagtigt og frækt, men det blev det jo ikke tolket som, siger Gunnar, der er ked af, at han ikke længere kan se frem til den ugentlige kage-dyst.
LÆS OGSÅ: 10 ting du ikke vidste om ‘Den store bagedyst’
Forskellige meninger
Det er efterhånden flere måneder siden, at programmet er blevet optaget. Så efter at have tænkt lidt over det, kan Gunnar måske godt se, at han burde have lyttet til sig selv i forhold til kagens farve:
– Jeg vil gerne stå ved det, jeg har lavet, da en polterabend jo ikke behøver betyde strippere og udklædning. At dommerne så synes, at det er en barnedåbskage, er super ærgerligt, men vi har jo forskellige meninger. Jeg tænkte også på, at kagen skulle være en anden farve som sort eller grøn, men det blev jeg rådet til at lade være med. Set i bakspejlet skulle jeg måske også bare have lavet en rund eller firkantet kage i stedet for en hjerteformet, siger han.
Gunnar er meget ked af, at bagedyst-eventyret er forbi, men han har heldigvis allerede fået en hel del forespørgsler på bryllupskager, som han skal i gang med at lave.
Se ‘Den store bagedyst’ hver onsdag kl. 20:00 på DR 1.

Foto: DR

Her ses Gunnars kage (Foto: DR)


LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-deltager flyttede hjemmefra som 16-årig
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-Juliane er blevet mor: Se babyen her
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.