Gravide Stine Kronborg afslører kønnet: Jeg venter en …

Realitystjernen kender nu kønnet på det barn, der kommer til verden senere i år.

Af Nikolaj Vraa/HER&NU - 26. juli 2016 kl. 20:55

Stine Kronborg, 37, får en søn, når hun føder i december. Det afslørede en scanning på Næstved Sygehus i fredags.

(Foto: Privat)

(Foto: Privat)


– Hvor er det bare vildt at se, at det er et menneske, der vokser inde i ens mave, og at alt stort set ER formet. Jeg skreg af glæde, da jeg fik at vide, at det er en dreng. For det er lige præcis dét, jeg ønsker mig, fortæller Stine.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg får ‘Paradise’-tattoo
Et stort øjeblik
Det er kun et par uger siden, hun opdagede, at hun var blevet gravid ved et uheld. Noget, der kom som et chok, men som hurtigt har vist sig at være den største gave.
Scanningen var en såkaldt misdannelsesskanning, og Stine havde derfor taget sin gamle barnepige fra Møn med som støtte, da hun ikke var sikker på resultatet. Men alt er godt.
– Det var et stort øjeblik, og jeg er helt imponeret over, hvor meget man kan se på sådan en scanning. Det var som om min mor, der døde for snart 25 år siden, også var til stede på en eller anden måde. Jeg er meget lykkelig, siger Stine Kronborg.
LÆS OGSÅ: Stine Kronborg: Jeg får et decemberbarn
LÆS OGSÅ:  WOW: Se 10 paradisoers vilde forvandling
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.