Gravide Sarah Louise: Så meget har jeg taget på

Den gravide model og blogger løfter sløret for, hvor meget hun har taget på indtil videre.

Af Louise Vilsbøl - 12. april 2016 kl. 10:31

Sarah Louise Christiansen er i 28. uge af sin tredje graviditet, og nu løfter hun sløret for, hvormeget hun har taget på indtil videre.
– Jeg vejer nu 73 kilo, og min ideal vægt er 57 kilo. Eftersom baby kun vejer lidt over 1 kilo, og moderkage og så videre heller ikke vejer så meget og med 10 uger endnu, så kommer jeg nok ikke udenom, at der skal arbejdes lidt på sagen (når hun efterfølgende skal tilbage i form, red.), skriver hun på sin blog og uddyber:
– Jeg har mindst taget 16 kilo på nu og rammer uden tvivl de 20 kilo. Og det synes jeg er helt normalt og ok.
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Jeg accepterer utroskab
LÆS OGSÅ: Gravide Sarah Louise i vildt vægttab
Første gang blev jeg bare tynd
Den kommende mor til tre har tidligere fortalt, at hun i denne graviditet ikke ville bekymre sig om sin vægt, selvom hun ikke helt kunne overholde det løfte, da hendes vægt pludselig styrtdykkede. Men det betyder dog ikke, at hun ikke tænker på tiden efter fødslen og vejen tilbage til sin normale krop.
– Nu er der godt nok stadig en 10 uger til, før jeg overhovedet skal føde, og derefter går der nok også en rum tid, før jeg får overskudet til at træne, men derfor kan man godt forberede sig på at bygge sin krop op igen. Efter jeg fødte de 2 første, blev jeg bare tynd (ikke at jeg klager), MEN denne gang vil jeg gerne bygge mig stærk. Jeg vil selvfølgelig gerne både være slank og stærk, skriver hun på bloggen.
Sarah Louise tog 18 kilo på, da hun var gravid første gang med sønnen Albert, og ved sin anden graviditet med datteren Alma tog hun kun 9 kilo på, men denne gang regner hun altså med at tage 20 kilo på.
LÆS OGSÅ: CHOK: Sarah Louises datter i livsfare
LÆS OGSÅ: Sarah Louise: Oliver Bjerrehuus er pinlig!
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.