Gravide Louise Brylle: Vi var så tæt på at give op - Her & Nu

Gravide Louise Brylle: Vi var så tæt på at give op

I slutningen af sidste år stod ‘De unge mødre’-deltageren med en positiv graviditetstest, men rejsen hen mod den var langt fra nem.

Af Jonas Sand - 28. juni 2017 kl. 13:00

Lykken var stor, da Louise Brylle og kæresten Jesper startede året med at offentliggøre, at de ventede deres første fælles barn. Og det forstår man godt, når man læser det indlæg, som ‘De unge mødre’-deltageren for nylig har skrevet på sin blog.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle viser maven frem: Sådan går graviditeten
Allerede i slutningen af 2014 besluttede parret sig nemlig for, at de var klar til at udvide familien efter halvandet års forhold. Den 9. december smed de pillerne, men det skulle vise sig at være noget af en opgave at gøre den unge mor gravid.
– Jeg ved ikke, hvad vi havde af forventninger, men som sagt, så gik der jo lang tid, før jeg blev gravid. Månederne gik, og jeg havde købt mig fattig i både graviditetstests og ægløsningstests, skriver hun blandt andet på bloggen.
– Da vi nåede til sommeren 2015, begyndte jeg stille og roligt at blive mere og mere ked af det. Flere og flere blev gravide, og hos os skete der bare INTET. Det var bare som om, at det ikke skulle lykkes for os, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: Nadia Shila bekræfter: Jeg er gravid
Tæt på at opgive
I efteråret 2015 var Louise og Jesper tæt på at droppe planerne om et fælles barn – i hvert fald midlertidigt – da en graviditet ville falde dårligt sammen med Louises uddannelse. På samme tid begyndte parret at overveje fertilitetsbehandling i fremtiden.
– Vi valgte dog stadig bare at prøve uden at prøve – eller hvad man nu siger. Og så måtte det jo komme, hvis det kom, skriver Louise.
Men der skete stadig intet.
LÆS OGSÅ: Gravide Louise Brylle afslører: Dét skal vores søn hedde
– Da vi nåede til foråret 2016, og der stadig intet var sket, begyndte jeg at miste alt håbet for en baby. Så vi valgte at tage skridtet og søge om hjælp via lægen.
– Jeg kan huske, da jeg sad ved min læge, at jeg græd og var så ulykkelig – for det eneste jeg ville var jo at gøre Jesper til far, men jeg følte virkelig, at jeg havde svigtet ham måned efter måned med en negativ graviditetstest, og at det hele var min skyld, husker Louise, der dog fik stor støtte af kæresten.
LÆS OGSÅ: Dansk ‘Gift ved første blik’-par venter barn
Tredje gang var lykkens gang
Jesper og Louise fik en tid på Aabenraa Fertilitetsklinik få måneder senere, og efter en række samtaler og undersøgelser, der alle var positive, startede parret første behandling i september 2016.
– Alt gik som det skulle, men dog endte det med en negativ test denne måned. Så vi skulle starte forfra i oktober, skriver Louise, der dog blev ramt af en stærke smerter og en blodansamling og derfor måtte afbryde anden behandling.
Men efter tredje behandling i november kunne ‘De unge mødre’-deltageren og kæresten endelig løfte armene og juble.
LÆS OGSÅ: Så meget ligner ‘Årgang 0’-børnene deres forældre som unge
– Graviditetstesten var POSITIV! En uge før vi havde prøvet i to år, stod vi altså med en positiv test og kunne slet ikke forstå det. Det var endelig lykkedes for os! En lang, hård kamp med hormoner, tårer, frustration og intet håb var nu byttet ud med glæde, glædestårer og et håb om at få en baby!
– Det var så fantastisk – og jeg glemmer aldrig den dag. Jeg er sikker på, at det hele var meningen, at vi først skulle blive gravide nu, selv om det har været en lang ventetid!
Siden er flere måneder gået, og i starten af august bliver Louise og Jesper forældre for første gang, når sønnen Mattheus kommer til verden.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle: Sådan går graviditeten
HER kan du læse hele Louise Brylles graviditetshistorie og generelt følge med i hendes liv.
I videoen herunder kan du se, hvordan Louise og Jesper afslørede graviditeten over for børnene:

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Ung mor venter barn nummer tre
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.