Gravide Louise Brylle afslører: Dét skal vores søn hedde - Her & Nu

Gravide Louise Brylle afslører: Dét skal vores søn hedde

‘De unge mødre’-deltageren og kæresten har nu styr på navnet for deres første fælles barn.

Af Jonas Sand - 19. april 2017 kl. 07:25

Til sommer kommer der endnu et medlem til familien hjemme hos Louise Brylle og kæresten Jesper. ‘De unge mødre’-deltageren startede året med at annoncere sin graviditet, og nu ligger det også helt fast, hvad den kommende søn kommer til at hedde.
Valget er faldet på Mattheus, som alle familiens fire medlemmer er godt tilfredse med, afslører Louise over for Realityportalen.dk.
Vi har altid godt kunne lide navnet Matt, som jo er en forkortelse af det engelske navn Matthew. Derfor snakkede vi om den danske version af navet, fordi vi jo også har Mads og Julies navne, som det skulle passe til, og vi blev enige om, at det var det, som vores søn skulle hedde, hvis vi fik en dreng, fortæller Louise.

– Navnet havde ikke en speciel betydning for os i starten, men nu, hvor vi ved, at vi venter en dejlig dreng, har det ligesom fået lov til at vokse, hvilket har gjort, at det nu har en betydning for os. Vi elsker det navn, og han kan ikke være andet end en Mattheus, når han engang kommer.
Se den søde video: Sådan afslørede Louise Brylle sin graviditet
Indgik kompromis
Selv om både Louise og Jesper var enige om navnet, så krævede det alligevel et kompromis, før de begge blev tilfredse.
– Jesper valgte i forhold til efternavne, og jeg fik lov at vælge stavemåden på hans navn, som jo bliver Mattheus. Det var vigtigt for os, at vi havde “Matt” med i navnet, og at det blev det med to t’er. Derudover var det også vigtigt for os, at vi alle fire herhjemme blev enige om et navn, hvis der engang skulle komme en baby, så børnene også havde del i det, siger Louise.
– Jesper har valgt rækkefølge på hans efternavne, så Mattheus kommer til at hedde Mattheus Brylle Schmidt. Vi var lidt uenige omkring dette, da jeg gerne ville have haft Brylle til sidst, da Brylle er lidt specielt, men det er hans søn, så derfor skulle han selvfølgelig vælge dette.
LÆS OGSÅ: Louise Brylle: Så meget har jeg taget på i graviditeten
En rigtig drillegraviditet
Louise har prøvet at være gravid to gange tidligere, men denne graviditet er alligevel noget hårdere for hende.
-Det går så godt, som det nu kan på trods af min bækkenløsning. Jeg prøver at få slappet af, og jeg laver nogle forebyggende øvelser, så det ikke bliver værre. Udover er det en rigtig drillegraviditet, så vi tager en dag af gangen og nyder bare, at han er der inde og tumler rundt, siger Louise og uddyber:
– Det er en drillegraviditet, fordi jeg får alle skavanker, som jeg ikke har haft i de andre graviditeter med Mads og Julie. Så derfor tager jeg en dag ad gangen, da jeg ikke ved, hvordan min krop har det i morgen.

Men selv om graviditeten ikke er helt nem for Louise, så håber hun alligevel, at hun skal være gravid i et par måneder mere.
– Vi er ikke klar til, at han kommer. Han må meget gerne lige vente et par måneder endnu, så vi kan få flyttet ind i det hus, som vi kan overtage om to måneder. Når børneværelset og resten er på plads, der er vi først klar til hans ankomst. Vi har dog næsten fået købt alt til ham efterhånden, siger Louise, der ikke vil afsløre alt for meget om flytningen.

Vi vælger lige at holde tæt lidt endnu, men jeg kan fortælle, at vi flytter tilbage til Toftlund. Grunden kommer I til at se i ‘De unge mødre’, fortæller hun.
I videoen herunder kan du se, hvordan det gik til, da Louise og Jesper fortalte Mads og Julie, at de snart skal have en lillebror:

LÆS OGSÅ: Kaare Sand: ‘De unge mødre’ er alle helte
LÆS OGSÅ: Kaare Sand afslører: ‘De unge mødre’ startede ved et tilfælde
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.