Gravide Christina Maria slap for hjemløshed - Her & Nu

Gravide Christina Maria slap for hjemløshed

Den tidligere paradiso og hendes kæreste kan nu ånde lettet op.

Af Emilie Holm Egebro - 25. oktober 2016 kl. 10:46

I sidste måned fortalte den højgravide Christina Maria, at hun og kæresten søgte med lys og lygte efter en fælles bolig. Begge havde sagt deres lejlighed op fra 1. oktober, så der var stres på for parret, som i starten af december bliver forældre til en lille søn.
Heldigvis kan de nu ånde lettet op, for de nåede lige præcis ikke at blive hjemløse:
– Vi har været så heldige at finde en lejlighed i København, som vi har købt. Vi havde budt på flere forskellige, som gik til anden side, men heldigvis blev denne her vores. Det er så fantastisk, og det er bare drømmelejligheden! Den er to-værelses og omkring 80 kvadratmeter, så det bliver fint. Så laver vi et lille baby-hjørne, fortæller en glad Christina Maria.
LÆS OGSÅ: Christina Maria fra ‘Paradise’: Her er min kæreste
– Vi fik nøglerne den 29. september, så det var rimelig presset i forhold til, at vi skulle flytte ud af vores lejligheder dagen efter. Nu er vi så ved at renovere den, da der skal males, laves nye gulve og nyt køkken, så lige nu er det et stort flytterod. Heldigvis kan vi bo hos mine svigerforældre på Amager, indtil lejligheden står klar – forhåbentlig om max tre uger. Så det glæder vi os helt vildt til.
Christina Maria går på barsel den 9. november, så hun håber på, at lejligheden på det tidspunkt er blevet fin, så hun har en måned at slappe af inden fødslen. Når sønnen er et par år gammel, drømmer parret om skulle på boligjagt igen og finde sig et hus.
Se billeder af Christina Maria og kærestens lejlighed øverst.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Christina Maria afslører kønnet
LÆS OGSÅ: Gravid paradiso bliver hjemløs om tre uger
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.